Meteorolojiden İstanbul için 'Turuncu' uyarı

Meteorolojiden İstanbul için 'Turuncu' uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'a fırtına anlamına gelen, turuncu uyarıda bulundu.

Meteorolojiden İstanbul için 'Turuncu' uyarı
16px
24px
04.04.2020 17:42
ABONE OLgoogle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, başta İstanbul olmak üzere Marmara bölgesine turuncu uyarıda bulundu. 

Meteoroloji, İstanbul'da kuvvetli fırtına beklendiğini belirtip yarın sabah 06.00'dan salı günü 21.00'e kadar geçerli olmak üzere 'turuncu uyarı' yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Marmara Bölgesi'nde aralarında İstanbul'un da bulunduğu birçok il için son dakika hava durumu ve kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı. MGM, resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, kuvvetli rüzgar ile fırtınaya dikkat çekerken 'turuncu uyarı' verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı şu şekilde: 

Bu gece saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul, Yalova ve Çanakkale ile Balıkesir'in kıyı kesimlerinde başlayacak olan kuvvetli rüzgarın(30-60 km/sa); sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek, ulaşımda aksamalar ile ağaç ve direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde