Mesut Yılmaz yurda döndü: Şimdi hastanede...

Mesut Yılmaz yurda döndü: Şimdi hastanede...

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı taşıyan uçak ise akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yaptı. Havalimanında yakınları ve dostları tarafından karşılanan Yılmaz çifti oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi.

Mesut Yılmaz yurda döndü: Şimdi hastanede...
16px
24px
16.12.2017 18:21
ABONE OLgoogle

Eski başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. İddiaya göre ailesi yurtdışında olan Mehmet Yavuz Yılmaz,  evde tek kalıyordu.

Sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları’ndaki evin kapısını çaldı açan olmadı. Koruma Polisleri Yılmaz’a telefonla da ulaşamayınca, çilingir çağırıldı. Kapı çilingir yardımıyla açıldı. İçeriye giren polisler, Yılmaz’ı kanlar içerisinde buldu. Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşılınca Emniyet’e bilgi verildi.

Eşi Berna Yılmaz ile birlikte ABD'nin Los Angeles kentinden İstanbul'a gelen Mesut Yılmaz havalimanından hastaneye hareket etti. Oğlu Yavuz Yılmaz'ın götürüldüğü hastaneye giden Yılmaz ailesi, yakınlarıyla birlikte hastaneye giriş yaptı.

İNTİHAR İDDİASI

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olay yerine sevk edildi. Yapılan ön incelemede, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.  Polisin olay yerindeki çalışması sürüyor. İlk gelen bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz ruhsatlı tabancası ile canına kıymış.

ÇALIŞANLARA İZİN VERİP GÖNDERMİŞ

Komşularının iddiasına göre; evden tek el silah sesi duyuldu. Beykoz’daki evinde ölü bulunan Mehmet Yavuz Yılmaz’ın evde çalışanları bir gün önce izne gönderdiği de iddia edildi.

“OLAY OLDUĞUNDA UÇAKTAYDILAR”

Albayrak, “Üzüntümüz çok büyük. Maalesef Mesut Yılmaz beyin ve Berna hanımın haberleri yok. Çünkü ABD’ye bir tedavi için gitmişlerdi. Normal gelişleri bu akşamdı. Sabah olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Ben de havalimanı gideceğim uçaktan almak için. Zaten uçakta internetleri kapattırdık ki  kimse bilgi veremesin ona. Ama nasıl söyleyeceğiz nasıl yapacağız Allah bilir” diye konuştu.

“ANLIK BİRŞEY. BİLEMİYORUZ”

Albayrak, olayın intihar olup olmadığı yönündeki bir soruya “Böyle bir ölüm Allah kimsenin başına vermesin. Önce Beykoz Devlet Hastanesi’ne gittik. Orada bakıldı. Sonra Adli Tıp Kurumu’na geldik. Zincirlikuyu’ya götürüyoruz. Anlık birşey. Bilemiyoruz. Bir Allah şahit” yanıtını verdi. Abdurrahim Albayrak, cenazenin defniyle ilgili henüz bir plan olmadığını söyledi.

4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Beykoz Konakları'ndaki evinde sabah saatlerinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın babasının tabancasıyla intihar ettiği belirlendi. 

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla intihar eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesi alındı. Öte yandan çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Yavuz Yılmaz’ın babası Mesut Yılmaz’a ait Smith Wesson marka tabanca ile intihar ettiğini belirledi. 

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz’ı oğulları Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli’deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.

UÇAK İSTANBUL’A İNİŞ YAPTI

ABD’den uçakla hareket eden çiftin, oğullarının intihar ettiğinden haberi yoktu. Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çiftinin içinde olduğu uçak akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

Saat 19.40 sıralarında İstanbul’a gelen Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı.

THY’ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı’ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.  

HASTANEYE GİRDİLER

THY’ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı’ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, konvoy halinde havalimanından ayrıldı. Konvoyda bir de ambulansın olduğu görüldü. Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz’ı oğulları Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli’deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.

ERDOĞAN’DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ı telefonla arayarak oğlu Yavuz Yılmaz’ın vefatına ilişkin taziyelerini iletti.

ABD’DEN DÖNDÜKTEN SONRA İŞ HAYATINA ATILMIŞTI

Üniversite eğitimini ABD’de tamamlayan Yavuz Yılmaz, yurda döndükten sonra Coca Cola’nın dağıtımını almıştı. İnşaat işleriyle de ilgilenen Yavuz Yılmaz son olarak kardeşi Hasan Yılmaz ile Nişantaşı’nda açtığı Çin lokantası ile gündeme gelmişti. Yavuz Yılmaz’ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile ortak bir yatırım şirketi de vardı. İki kardeş bir ara İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

ÜNİVERSİTE KURMUŞTU

Yavuz Yılmaz annesi Berna Yılmaz ile geçtiğimiz sene özel bir üniversite kurmuştu. Yılmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmuştu. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketi de vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde