Mesut Yılmaz'a adaylıktan çekil

Mesut Yılmaz'a adaylıktan çekil

Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, eski başbakanlardan Rize bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz'a adaylıktan çekilme çağrısında bulundu. Gerekçesi ise...

Mesut Yılmaz'a adaylıktan çekil
16px
24px
18.07.2007 11:51
ABONE OLgoogle
Yılmaz, "Attan inip eşeğe binmenin Mesut Yılmaz'a bir faydası olmaz." dedi.

Kapatılan Refah Partisi'nin eski Rize milletvekili Şevki Yılmaz, memleketi Rize'de yerel bir televizyon kanalının canlı yayın programında yaptığı konuşmada, hemşehrisi Rize bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz'a adaylıktan çekilmesi çağrısında bulundu.

Mesut Yılmaz'a kardeş tavsiyesinde bulunduğunu ifade eden Yılmaz, "Fatih Terim bugün 'futbola dönüyorum' dese 3. lig tamında bile yer bulamaz. Ama 'teknik direktörlük yapacağım' dese en iyi kulüpte yer bulur. Mesut Yılmaz ve onun yaşındakiler artık siyaseti bıraksın. Rizelinin bana olan sevgisini ben, Cumhurbaşkanlığına değişmem. Mesut Beye bir kardeş tavsiyesi; bu maceradan vazgeçsin. Futbolculuğu bıraksın teknik direktörlüğe dönsün." dedi.

"Attan inip eşeğe binmenin Mesut Yılmaz'a bir faydası olmaz" diyen Şevki Yılmaz, "Rizeli sana şu ana kadar gerekli desteği hep verdi. Ama sen arabayı yanlış sürdün. Bu halk seni 3 Kasım'da direksiyondan aldı. Rizeli sana borcunu ödedi. Başbakanlık yapmış Mesut Yılmaz'ın TBMM'de boş bir sırada oturması beni üzer. Orada kime faydan olacak? Attan inip eşeğe binmenin Mesut Yılmaz'a bir faydası olmaz. Rizeliyi kandırmadan öte bir şey yapmıyor. Rizeli her seçimde ona fazlasıyla destek oldu. Bu seçimde Rizeliyi üzmesin. Kendisine ve Rizeliye yapacağı iyilik; adaylıktan vazgeçmesidir. Bu sözlerim de kulağına küpe olsun." ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde