Mesut Özil'e Londra'da bıçaklı saldırı girişimi

Mesut Özil'e Londra'da bıçaklı saldırı girişimi

Arsenal'in Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil'e Londra'da bir restoran çıkışında arabasını çalmaya çalışan eli bıçaklı kişiler saldırı girişiminde bulundu.

Mesut Özil'e Londra'da bıçaklı saldırı girişimi
16px
24px
25.07.2019 23:17
ABONE OLgoogle

Daily Mail'de yer alan habere göre, bıçaklı ve motor kasklı saldırganlar, Mesut Özil'e saldırmaya çalışırken Özil'in arabasına bindiği belirtildi. Görüntülerde, yıldız futbolcunun takım arkadaşı Sead Kolasinac'ın saldırganları uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor.

Olay esnasında çevrede bulunan Azuka Alintah isimli görgü tanığı, "Tamamen delice ve tuhaftı. Arabası orada yolun ortasında duruyordu. Özil, bıçakla kovalanan herkes gibi korkudan neye uğradığını şaşırmıştı. Hayatını kurtarmak için kaçıyordu" diye konuştu.

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 25, 2019
Olayın soygun amaçlı gerçekleştiğinden şüpheleniliyor. Mesut Özil olaydan sonra, tandığı kişilerin bulunduğu Likya isimli Türk restorana sığındı. Restoran personelinin olay yerine koşmasıyla saldırganların kaçtığı kaydedildi.

Yıldız futbolcu, olaydan sonra buraya gelen polislere ifade verdi. İki futbolcunun da durumunun iyi olduğu ve olayı yaralanmadan atlattıkları ifade edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde