Merve Kavakçı, üçüncü kez evlendi

Merve Kavakçı, üçüncü kez evlendi

Eski milletvekili Merve Kavakçı, Adalet Partisi milletvekillerinden Nadir Latif İslam'ın oğlu Cihangir İslam ile evlendi.

Merve Kavakçı, üçüncü kez evlendi
16px
24px
25.07.2010 14:09
ABONE OLgoogle

Kavakçı, evlendiğini Sabah yazarı Nazlı Ilıcak'a müjdeledi. Ilıcak da bugünkü köşesine bu evliliğe yer verdi. İşte o yazı: "Merve Kavakçı, beni aradı ve 'Nazlı abla evlendim' diye müjde verdi. Çok sevinçliydi; bu sevincini benimle paylaşmak istiyordu. Evlendiği doktor, Cihangir İslam, Adalet Partisi milletvekillerinden Nadir Latif İslam'ın oğlu. Cihangir, aynı zamanda Mazlumder'in de kurucularından."

İKİ ÇOCUĞU VAR

Merve Kavakçı, ilk evliliğini Ürdün asıllı ABD vatandaşı Ali Ahmad Abushanab ile yapmıştı. Kavakçı'nın bu evliliğinden Fatma Gülham ve Meryem Ali isminde iki kızı oldu. Eşinden 17 Haziran 1993'de ayrılan Kavakçı, 1999'da Sivaslı işadamı Bekir Lütfü Yıldırım ile nikah kıydı. Çift, 2005 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. 
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde