Mersinliden Balmumcu'ya rezidans

Mersinliden Balmumcu'ya rezidans

1 milyar dolara yakın ciroya sahip olan Mersinli şirketten Balmumcu'ya rezidans..

Mersinliden Balmumcu'ya rezidans
16px
24px
10.02.2011 13:20
ABONE OLgoogle

Türkiye, Arbel Grubu’nu Arbella markalı makarna ve bakliyat ürünleriyle tanıyor. 1 milyar dolara yakın ciroya sahip olan Arbel’in, halen Türkiye, Avustralya ve Kanada’da bakliyat işleme tesisleri bulunuyor.

Grup, son atağını ise akaryakıt sektöründe girerek yaptı. Fullpet markasıyla son günlerde peş peşe istasyonlar açıyor. Arbel, bu alanda da hayli ididalı. Yıl sonuna kadar 100 istasyona ulaşmayı hedefliyor.

Arbel, şimdi de inşaata adım attı ve “YTY Yeni Teknik Yapı İnşaat” unvanıyla şirket kurdu. Geçen hafta kurulan şirket, İstanbul Balmumcu’da satın alınan 7 dönümlük araziye rezidans inşa edecek.

Maslak’taki araziye ise otel yapılması gündemde. Arbel Grubu CEO’su Hüseyin Arslan, “İnşaatla ilgili bir şirketimiz vardı. Kendi işlerimizi yapıyorduk. Yeni şirketimizle öncelikle İstanbul Balmumcu’daki arazimize rezidans yapacağız. Akaryakıt işinde büyüyoruz. İstasyon inşaatlarımızı da bu şirket yürütecek. Şimdilik kesinleşmiş büyük konut projemiz yok. Ancak ileride konut projeleri de yapabiliriz” diyor.

PAra

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde