Mercedes’in kapışılan modeli

Mercedes’in kapışılan modeli

Aldığımız duyumlar Mercedes’in yeni modeline tüketici yoğun ilgi gösteriyor. Sipariş verenler 2014 yılının Ocak ayına sıra yazılıyor..

Mercedes’in kapışılan modeli
16px
24px
07.06.2013 15:41
ABONE OLgoogle

Otomobilde prestij denilince akla gelen ilk markalardan birisi Mercedes’dir. Son yıllarda marka C serisi araçlarıyla Türkiye’de satış rekorları kırıyor.

C serisindeki otomobil satışlarında iki sene önce yıllık 5 bin adetlik satış rakamına ulaştı. Mercedes, geçen ay dört kapılı coupe formunda geliştirdiği yeni modeli CLA’yı Türkiye’ye getirdi.

Aldığımız duyumlar Mercedes’in yeni modeline tüketicinin gereken ilgiyi gösterdiği yönünde. Öğrendiğimize göre CLA modeli için 2014 yılının Ocak ayına sıra yazılıyor. Aslında Mercedes bu modeli ile bugüne kadar hiç Mercedes almayı düşünmeyenleri cezbetmeyi hedefliyor.

Pazara mayıs ayında girip, yılın dört ayını kaybetmesine rağmen CLA için bu yıl 2 bin adet satış hedefi konulmuş durumda.

Firmanın A Serisi platformu üzerinde hazırladığı yeni sportif sedanın 1.6 ve 2.0 hacimli 4 silindirli iki motor seçeneği var.

CLA serisi araçların dört versiyonu bulunuyor. Aracın fiyatının 93 bin 300 liradan başladığını belirtelim.

Para

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde