Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki adamla 'Beni Hollywood yıldızı yapacak' diye evlenmiş

Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki adamla 'Beni Hollywood yıldızı yapacak' diye evlenmiş

'Hayat Devam Ediyor'un çocuk gelini Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile 13 gün önce gizlice evlendiğini duyurmuştu.

Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki adamla 'Beni Hollywood yıldızı yapacak' diye evlenmiş
16px
24px
10.10.2019 14:22
ABONE OLgoogle

Bu haberin ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. İddialara göre Meltem Miraloğlu yakın dostlarına eşi Patrick'in kendisini Hollywood yıldızı yapacağını aktardı. Ailesi ve arkadaşları Meltem Miraloğlu hakkında endişeli.

Meltem Miraloğlu hakkındaki yeni iddialar bir magazin programında gündeme geldi.

'BENİ YILDIZ YAPACAK'

Miraloğlu'nun yakın çevresine "Patrick bana söz verdi, beni Hollywood starı yapacak. 3 çocuk doğuracağım" dediği iddia edildi. Oynadığı rol gerçek oldu! Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki zengin Amerikalı ile evlendi!

Genç oyuncunun 2. Sayfa programına ulaşan arkadaşları ise "Psikolojik olarak sorunları var. Çok sağlıklı kararlar veremiyor. Lütfen Meltem'i hep birlikte kurtaralım." diyerek yardım istedi.

Meltem Miraloğlu, sessizliğini bozdu. Gelen eleştirilere cevap veren Meltem Miraloğlu, evliliği ve eşi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ONUN ÇOK GENÇ BİR KALBİ VAR"

Meltem Miraloğlu, yaptığı evlilikle alakalı şu açıklamalarda bulundu: Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umrumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk. Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın evet der. Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın.

NELER OLMUŞTU?

Ses sanatçısı Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük, 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla 10 gün önce gizlice evlendiğini duyurmuştu.

"EVLENDİĞİ ADAMA ÖNCE BABAM DEDİ SONRA KOCAM DEDİ"

Canlı yayına telefonla bağlanan Onur Akay ise gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu: O kadar ilginç olaylar var ki bugün ilk defa anlatacağım. Meltem açıklama yapmış aşk demiş ama önce evlendiği adama babam dedi sonra kocam dedi. Chicago eyaletinde bulunuyor Meltem. O eyalette evlat edinme olayları çok görülüyor. Patrick önce evlat ediniyor Meltem'i ve Meltem öyle seviniyor ki Patrick'i herkese babam diye tanıtıyor. Sürekli sarılıyormuş öpüyormuş hatta herkes uyarmış Meltem'i "Bu kadar sarılma öpme" diye. Ve Patrick ona aşık olup evlenme teklifi etmiş. Önce Meltem uyuyakalıyor nikah günü ve nikahı kaçırıyorlar. Sonra 2. kez nikah günü alıyorlar ve kimse onlara şahitlik yapmak istemiyor. Meltem o kadar olaylı gitmiş ki oraya, Patrick oğlunu arayarak bir kardeşin oldu demiş.

Meltem, deli gibi Amerikan vatandaşı olmak istiyormuş, Green Cart almak istiyormuş. Orada Türklerin oturduğu bir yere yerleşmiş. Garsonluk yapmış ve bulaşık bile yıkamış. Önce bir Türk erkeğine aşık olmuş ama o adam onu kıskanmış ve darp etmiş. Hatta burnunu kırmış. Polis gelmiş o adamı götürmüş ve Meltem o adamdan şikayetçi olmamış o kadar çok seviyormuş ki o adamı. Kamu davaları devam ediyor hatta.

Patrick'le arkadaşımızın evinde tanışmışlar, Patrcik onun burnu kırıldığını ve yaşadıklarını duyunca "Evlat edinmek istiyorum" demiş. Patrick'in maddi durumunun iyi olduğunu duydum. Okuldan arabayla gelip onu alıyormuş hatta.

"BENİ ÖLDÜRSELER DE TÜRKİYE'YE GERİ DÖNMEM"

Meltem, "Beni öldürseler uçağa bindiremezler, Türkiye'ye geri dönmem" diyormuş hep. Ailesine nikahtan sonra mesaj atmış. Ailesinin bu kadarını bildiğini sanmıyorum. O filmde giydiği gelinlik için prova denemelerine gittiğinde bile "Bu tarz şeyler benim ve ailem için ters" demiş. İlginç bir olay daha yaşamış Meltem. Orada bir psikolog varmış o adam da Meltem'e aşık olmuş. Meltem ona evlenme teklifi etmiş ama psikolog bunu kabul etmemiş. Sonra Meltem Patrick'le evlenirken bu adamın nikah şahidi olmasını istemiş.'

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde