Meltem Cumbul 3 aylık hamile mi?

Meltem Cumbul 3 aylık hamile mi?

Meltem Cumbul ile eşi Alican Özbaş'ın ani evliliğinin nedeninin Cumbul'un üç aylık hamile olması iddia edildi.

Meltem Cumbul 3 aylık hamile mi?
16px
24px
30.08.2012 16:22
ABONE OLgoogle

Geçen hafta ünlü oyuncu Meltem Cumbul ile kendisinden 14 yaş küçük turizmci Alican Özbaş, yıldırım hızıyla dünya evine girmişti.

Evliliğin yankıları sürerken, damadın babası Erol Özbaş’ın "Hayırlısı olsun,ilerde daha güzel evlilikler yapar. Benim oğlum herhalde annesini özledi" sözleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Babasının açıklamalarına sinirlenen, işadamı Nurettin Hasman’ın ikiz kızlarından Merve Hasman ile 2009’un Eylül ayında evlenen ve kısa süre içerisinde boşanan Alican Özbaş, aradığı mutluluğu oyuncu Meltem Cumbul’da bulduğunu açıkladı. Cumbul ise kayınpederinin evlilikleriyle ilgili açıklamaları sorulması üzerine objektiflere alyansını gösterdi.
 
 Baba Özbaş, son olarak ise ilk söylediklerinin aksine " Meltem Cumbul benim gelinimdir" dedi. Erol Özbaş’ın kısa süre sonra geri adım atmasının ve evliliğin bu kadar ani olmasının nedeninin Cumbul’un üç aylık hamile olması olduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, çiftin yakın çevresindekiler, Cumbul’un hamile olduğu için Alican Özbaş’a düğün konusunda acele ettirdiğini söyledi. Nikahtan haberi olmayan ve öğrenince aşırı tepki veren Erol Özbaş’ın, torun sahibi olacağını duyduğu an ise geri adım attığı öne sürülüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde