Melo yine TFF Başkanı Demirören'in elini sıkmadı

Melo yine TFF Başkanı Demirören'in elini sıkmadı

Felipe Melo, Süper Kupa finalinin ardından yapılan törende Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in elini yine sıkmadı.

Melo yine TFF Başkanı Demirören'in elini sıkmadı
16px
24px
26.08.2014 00:17
ABONE OLgoogle
Melo, geçtiğimiz sezonki Ziraat Türkiye Kupası finalinde de Yıldırım Demirören'in elini sıkmamış, "Neden böyle bir tepki verdin?" sorusuna ise "O kara bin kelimeye bedel" şeklinde yanıt vermişti.

Melo'nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in ısrarla elini sıkmamasının sebebi ise Demirören'in bir televizyon programında Melo'yu hedef alan sözleri...

Demirören geçtiğimiz sezon Emre Belözoğlu'nun atıldığı Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Melo'yu eleştirmiş, bu oyuncunun yaptığı hareketler nedeniyle ceza alması gerektiğini söylemişti.

Öte yandan Demirören, dün katıldığı bir televizyon programında ise Melo için "Bugün gelsin, ben yine elini sıkarım. Benim ligimde, güzide bir kulübümün formasını giyen bir oyuncu. Her zaman benim için değeri vardır. Ben, bir büyük olarak her zaman elimi uzatırım. Gelse her zaman oturur, konuşurum. Beni seveceğini de biliyorum" demişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde