Melih Gökçek'ten 'jip' açıklaması

Melih Gökçek'ten 'jip' açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın araç tahsisi hakkındaki iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi.

Melih Gökçek'ten 'jip' açıklaması
16px
24px
26.05.2019 05:15
ABONE OLgoogle

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın belediyeye ait bir lüks aracın kendisine tahsil edildiğine ilişkin açıklamasına yanıt verdi.

Gökçek, belediye başkanlığından ayrıldıktan sonra valilik komisyon kararıyla kendisine araç tahsis edildiğini söyledi. Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyede 3 lüks cipin bulunduğunu ve bu ciplerden birinin Gökçek’te olduğunu söylemişti. İşte Melih Gökçek'in altından garaja çekilen milyonluk cipler

‘KENDİ KULLANDIĞIM ARACIN İLGİSİ YOK’
Bu sözlerin ardından Gökçek’in Twitter’dan yaptığı açıklama şu şekilde:

“MANSUR YAVAŞ “GÖKÇEK’İN 1 KATRİLYONA YAPTIĞI İHALEYİ BEN 188 MİLYONA YAPTIM” DİYEREK YALAN SÖYLEYİP ALGI YÖNETİMİ YAPMAK İSTEDİ. HEMEN TEKLİF YAPTIM. BENİM İHALE PAHALIYSA BEN SİYASETİ BIRAKAYIM. SENİN İHALE PAHALIYSA SEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAK. DEVLET SAĞ SOL AYIRIMI YAPMADAN GÜVENLİK NEDENİYLE HAYATİ SALDIRIYA MARUZ KALACAK HERKEZE VALİLİK KOMİSYON KARARIYLA KORUMA VE BUNLARA ARAÇ VERİR. BENİM KENDİ KULLANDIĞIM ARACIN DEVLETLE VE BELEDİYE İLE İLGİSİ YOK. BELEDİYEDEN GELEN ARAÇ KORUMALARI TAŞIYOR… BÖYLE BİR OLAYIN ABARTILMASININ TEK NEDENİ YAVAŞ’IN YALAN BİLGİLERİNİN ORTAYA DÖKÜLMESİ”.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde