Melih Gökçek’in oğulları sabıkalı çıktı: 17 ay hapis cezası aldı

Melih Gökçek’in oğulları sabıkalı çıktı: 17 ay hapis cezası aldı

Ankara 10. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Osman Gökçek iki kişiyi darp etmek, yaralamak, izinsiz kılıç taşımak suçlarından toplam 17 ay hapis cezasına çarptırdı...

Melih Gökçek’in oğulları sabıkalı çıktı: 17 ay hapis cezası aldı
16px
24px
22.02.2019 05:26
ABONE OLgoogle

Atatürk’ün en bilindik sözüdür:

“Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlâklısını severim.”

Peki, sporcular / futbolcular federasyon yönetiminde “sabıkalı” biri olabilir mi? Oluyor.

Sirer Doğan 64 yaşında bir gazeteci. TRT'den emekli…

Eşi Gülüşen Doğan ile birlikte Ankara’daki çocuklarını ziyarete giderken ölümden döndü. Gençlerin kullandığı son model BMW marka otomobil hızla giderken Sirer Doğan’ın kaza yapmasına sebep olacaktı. BMW otomobili farlarıyla uyardı. Bunun üzerine BMW otomobilden inen elleri bıçaklı - kılıçlı gençler Sirer Doğan’ın otomobilini durdurdular. Gazeteci Sirer Doğan ve eşine saldırdılar. 

Saldıranlar arasında Melih Gökçek’in iki oğlu Ahmet Gökçek ve Osman Gökçek vardı. “Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz?” diye çifti dövmeye başladılar.

Çevreden yetişenler kavgayı ayırdı.

Sirer Doğan ve eşi İbni Sina Hastanesi’ne kaldırıldı; çünkü hayati tehlikeleri vardı.

Sonunda olay mahkemeye taşındı. Nihayet:

SABIKALI GÖKÇEKLER

Ankara 10. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Osman Gökçek iki kişiyi darp etmek, yaralamak, izinsiz kılıç taşımak suçlarından toplam 17 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme bu cezayı, toplam 10 bin 650 YTL para cezasına çevirdi.

Aynı davada yargılanan Ahmet Gökçek ise toplam 12 ay hapis cezasına çarptırıldı, ceza 7 bin 200 YTL para cezasına çevrildi. Ahmet Gökçek'in yeğeni Ufuk Seçkin de aynı cezaya mahkum edildi.

Olaya adı karışan güreşçi Taşkın Özkale ise toplam 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Özkale'nin cezası paraya çevrilmedi.

YALANCI TANIK

Ahmet ve Osman Gökçek kardeşlerin tanık gösterdiği Borga Şahin ise yalancı tanıklık yaparak, suçu üstlenmek istediği gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldı, bu ceza da 3 bin 600 YTL para cezasına çevrildi. 

Şimdi… 

SABIKALI SPOR YÖNETİCİSİ

Yaşlı çifti acımasızca döven ve ceza alan sabıkalı Ahmet Gökçek, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunda nasıl görev yapıyor?

Yaşlı çifti acımasızca dövüp hapis cezası alan sabıkalı Osman Gökçek hangi yüzle AKP’den belediye başkan adayı olmak için başvurdu?

31 Mart seçiminden sonra Melih Gökçek’e yapılması muhtemel FETÖ soruşturması nedeniyle, Ankara Ticaret Odası’na Osman Gökçek’in FETÖ desteğiyle aday olup olmadığı da mercek altına alınacağı söyleniyor.

Görünen o ki, 2019 yılı Gökçekler için zor geçecek.

Odatv

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde