Melek İpek'i evine sokmayanlar Ak Parti'nin güvenlikçisi çıktı

Melek İpek'i evine sokmayanlar Ak Parti'nin güvenlikçisi çıktı

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi, Melek İpek'i hastane dönüşünde kendi evine almayan kişilerin BİNSAT Güvenlik şirketinin sahibi Arafat Bingöl ve çalışanları olduğu ortaya çıktı.

Melek İpek'i evine sokmayanlar Ak Parti'nin güvenlikçisi çıktı
16px
24px
12.02.2016 11:08
ABONE OLgoogle
Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi, Melek İpek'i hastane dönüşünde kendi evine almayan kişilerin BİNSAT Güvenlik şirketinin sahibi Arafat Bingöl ve çalışanları olduğu ortaya çıktı.

BİNSAT Güvenlik Şirketi'nin Koza İpek Holding'e Kayyım atanmasının ardından evin güvenliğini aldığı ve AK Parti Genel Merkezi başta olmak üzere partiye yakın birçok yerin güvenlik işlerini yaptığı öğrenildi.

AKP GENEL MERKEZİ KORUYOR

Özgür Düşünce'nin haberine göre, Melek İpek'in kendi evine girişini mafyavari şekilde kimlik göstermeden gidip, ilaçlarının bile içeri girmesine engel olmaya çalışan BİNSAT Şirketler Grubu'nun sahibi Arafat Bingöl, ilginç ilişkileri ile dikkat çekiyor. Bingöl, kardeşi Cengiz Bingöl ile birlikte 1996'da Binsat Şirketler grubunu kurdu.

YOLSUZLUK İDDİALARI

Binsat Şirketler Grubu bünyesinde Yavuz Güvenlik ve Binsat Koruma isimli iki özel güvenlik şirketi barındırıyor. Bingöl kardeşlerin şirketi BİNSAT başta Ankara'da AKP Genel Merkezi olmak üzere bir çok kamu kuruluşununun ihalelerini kazanarak koruma yapıyor. İki kardeş ayrıca bir çok il ve ilçe belediye tesislerinin, Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastaneler ve üniversite binalarının ihalelerini almış durumda.

Arafat Bingöl'ün adı yolsuzluk iddiaları ile de gündeme geldi. Sahibi olduğu BİNSAT güvenliğin kazandığı İstanbul Bahçelievler Belediyesi'nin güvenlik ihalesinde yolsuzluk yapılması medyaya haber konusu oldu.

İLGİNÇ BAĞLANTILARI VAR

Arafat Bingöl'ün sosyal paylaşım sitesi Twitter'da TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AKP Milletvekili Burhan Kuzu, sanatçılar Berdan Mardini, Şafak Sezer, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya ve onun akrabası İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile samimi ilişkilerini gösteren fotoğraflar ise dikkat çekti. İzmir İl Emniyet Müdürü Uzunkaya, BİNSAT Şirketler grubunun İstanbul'daki binasını ziyaret ederek Arafat Bingöl'ün koltuğunda poz verdiği görüldü.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde