Melania Trump’ın yeni saç stili sosyal medyada alay konusu oldu

Melania Trump’ın yeni saç stili sosyal medyada alay konusu oldu

ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın yeni saç stili, son zamanlarda sosyal medyanın en çok konuşulan ve üzerine yorum yapılan konularından biri haline geldi.

Melania Trump’ın yeni saç stili sosyal medyada alay konusu oldu
16px
24px
14.12.2018 20:48
ABONE OLgoogle

 First lady yeni saç stilini ilk olarak USS George H.W. Bush uçak gemisine ziyareti sırasında Fox News'a verdiği röportajda sergilemişti.

First lady Melania Trump, Fox News'dan Sean Hannity'ye verdiği röportajda, eşi Donal Trump, evliliği ve Beyaz Saray'daki yaşamına dair birçok yorumun altına imza atsa da röportaj sırasında sarf ettiği çarpıcı ifadeler, rengini değiştirdiği saçları kadar konuşulmadı.

 

Melania Trump'ın ilk olarak USS George H.W. Bush uçak gemisine ziyareti sırasında görücüye çıkardığı sarı saçları sosyal medyada birçok yorum alırken, First lady'nin Trump'ın Ivana Trump'tan olan kızı Ivanka'ya benzemek için saçını sarıya boyattığı ve Donald Trump'a hakaret davası açan cinsel içerikli film aktrisi Stormy Daniels'ten ilham aldığını yönündeki paylaşımlar öne çıktı.

?Ayrıca, Melania Trump'ın peruk kullanmaya başladığı ve de yanlışlıkla eşinin saç boyasını kullandığı da esprili paylaşımlar soyal medyada oldukça fazla etkileşim aldı.

'BENCE KOCAM İNANILMAZ İŞ ÇIKARIYOR'

Verdiği röportajda, kocasının 2020 başkanlık seçimini kazanıp iki dönem başkanlık yapması ihtimalini değerlendiren Melania, "Bence kocam inanılmaz iş çıkarıyor. Ülke en iyi döneminde. O zaman sanırım ben de ülkenin iyi gitmeyi sürdürmesini isterim" yorumunda bulunmuştu.

First lady, bu sözleriyle sosyal medyadan hem eleştiri hem de destek mesajları almıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde