Meksika’da doğdu en güzel kadın oldu

Meksika’da doğdu en güzel kadın oldu

Beklenen oldu. People dergisinin her yıl düzenlediği “Dünyanın En Güzel İnsanı“ anketinde Meksikalı yıldız ilk sıraya yerleşti.

Meksika’da doğdu en güzel kadın oldu
16px
24px
25.04.2014 08:34
ABONE OLgoogle
Beklenen oldu. People dergisinin her yıl düzenlediği “Dünyanın En Güzel İnsanı “ anketinde Oscarlı Lupita Nyong’o ilk sıraya yerleşti.

Derginin son sayısına kapak da olan 31 yaşındaki oyuncu, “12 Years a Slave” (12 yıllık Esaret) filminde “Köle Patsey” rolüyle Oscar alarak, Hollywood’un da bütün ilgisini üzerine çekmişti
 
Meksika’da dünyaya gelen, Kenya’da büyüyen siyahî oyuncu Lupita Nyong’o, People dergisinin her yıl düzenlediği Dünyanın En Güzel İnsanı anketinde bu yıl ilk sıraya yerleşti. Derginin son sayısına kapak olan 31 yaşındaki oyuncu, 12 Years a Slave/ 12 Yıllık Esaret filmindeki köle Patsey rolüyle Hollywood’un ilgisini çekmiş ve Oscar almıştı.

Nyong’o, Dünyanın En Güzel Kadını seçildiği haberine çok sevindiğini ve bunu büyük bir iltifat olarak kabul ettiğini dile getirdi. Bir zamanlar güzelliği açık renk cilt ve uzun sarı saçla özdeşleştirdiğini söyleyen Hollywood’un yeni yıldızı, sonradan kendisinin de güzel olduğuna inandığını ifade etti.

Nyong’o, kendini derginin kapağında görecek siyahî genç kızlara umut vereceğine inandığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde