Mekanın adı belli oldu... Boğaziçi’nde gece hayatında hareketlilik var…

Mekanın adı belli oldu... Boğaziçi’nde gece hayatında hareketlilik var…

İstanbul’un gece hayatında birbirinden değerli mekanlar var. Boğaz hattındaki bu mekanlar dünya standartlarında hizmet veriyor.

Mekanın adı belli oldu... Boğaziçi’nde gece hayatında hareketlilik var…
16px
24px
29.03.2019 13:10
ABONE OLgoogle

Türklerin yanı sıra yabancı turistlerin de tercih ettiği mekanlardan bahsediyoruz. Ünlü eğlence mekanı Reina’ya yapılan terör saldırısı sonrası buralar sessizliğe bürünmüştü.

Elbette Reina saldırısını hatırlatıp, acıları tazelemek gibi bir niyetimiz yok. Ancak Boğaz hattındaki yeni gelişmeleri de aktarmak istiyoruz. Ali Ünal’ın yeni mekanı Ruby ile ilgili gelişmelere yer vermiştik. Şimdi yeni bir haberi aktaralım.

MEKANIN ADI OLİGARK

Eğlence mekanı işletmeciliğinin gediklilerinden Raşit Karakuş yepyeni bir eğlence merkezinin hazırlığını yapıyor. Karakuş, 5 bin metrekarelik Reina tarzı bir mekan açmaya hazırlanıyormuş. İsmi de Oligark olmuş. İçinde 10 tane restoran olacakmış. Mekanda Levent Kocabıyık’a ait Ali Ocakbaşı’ndan iki tane bulunacakmış.  

Ayrıca Kocabıyık’ın yeni kurduğu Ringa Balık da olacakmış. Eğlence ve gastronominin birleştiği bir mekan olacakmış. Diğer restoranların isimlerini henüz öğrenemedik. Bu arada Kocabıyık’ın Ringa’yı balık restoran zinciri haline getireceğini de duyduk. Kocabıyık ayrıca İstinye’de bir de hamburgerci açmış.

Bu arada Oligark’ın yeri ile ilgili de bir kulis aktaralım. Mekan, Kuruçeşme Arena olarak bilinen ve bugün Astaş tarafından otel olarak yapılan arazinin hemen bitişiğinde açılacakmış.

ARSA SUDİ ÖZKAN'IN

Yerin kumarhaneler kralı olarak bilinen Sudi Özkan’a ait olduğu konuşuluyor. Boğaz hattı bu yaz oldukça hareketli geçecek gibi. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde