Aydınlar'dan Başbakan Erdoğan tapesine yanıt

Aydınlar'dan Başbakan Erdoğan tapesine yanıt

Sarı lacivertli camia Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında yapıldığı iddia edilen bir konuşmayla sarsıldı. Aydınlar kasetle ilgili ne dedi

Aydınlar'dan Başbakan Erdoğan tapesine yanıt
16px
24px
03.03.2014 11:31
ABONE OLgoogle
Son 1 aydır devam eden “Ses kasetleri savaşı” sonunda Fenerbahçe’ye de sıçradı. Sarı lacivertli camia Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında yapıldığı iddia edilen bir konuşmayla sarsıldı.

İddiaya göre konuşmada Başbakan Erdoğan’ın 3 Kasım 2013 tarihinde yapılan ve Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar’ın aday olduğu Fenerbahçe seçimlerinde Aydınlar’dan yana ağırlığını koyuyor ve seçimleri buna göre dizayn etmeye çalıştığı öne sürülüyor. 

Fenerbahçe camiasına bomba gibi düşen konuşmadaki iddialar şöyle:

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bilal Erdoğan’ın kongreye gidip Aydınlar lehine oy kullanmasını istiyor. 

2- Aydınlar’ın, seçim konuşmasında Aziz Yıldırım’a karşı nasıl konuşması ve neleri gündeme getirmesi gerektiğini anlatıyor.

3- Bunun için Bilal Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor İdari Menajeri Mustafa Eröğüt'ü alarak Aydınlar ile konuşmasını istiyor.

4- “Aydınlar, Şenes Erzik ile birlikte Başbakan ile görüştü. O konuşmada F.Bahçe şike yaptı mı sorusuna ne yanıt verdiniz?” diye soran Yıldırım’ın bu tavrını edepsiz bir yaklaşım olarak yorumluyor. 

5- Başbakan, cezaevinden çıktıktan sonra Aziz Yıldırım’ın kendisinden defalarca randevu istediğini ama o randevuyu vermediğini anlatıyor. 

6- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun damadı Ahmet Özokur’un Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesine girmesini istemediğini ve bunu Davutoğlu’na söylediğini ifade ediyor. 

7- Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Bank kuracağı yönündeki açıklamalarına da Aydınlar’ın 500 milyon dolarlık borcunu hatırlatarak karşı yanıt vermesi gerektiğini söylüyor.

AYDINLAR'DAN KISA YANIT

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia konuşmada ismi geçen Mehmet Ali Aydınlar’a konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

- Benim seçim konuşmalarıma bir bakın. O sözlerin hiç birini söylemiş miyim. İki kişi arasında bir konuşma yapılmış. Ama ben orada geçen sözlerin hiç birini söylemedim. Bana da ne mesaj geldi, ne de bu konuda herhangi bir telkin. 

İşte o haber:  Fenerbahçe'ye operasyon yapan kimmiş?
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde