Medya devi Türkiye'den çekiliyor

Medya devi Türkiye'den çekiliyor

Rupert Murdoch’ın kurucusu ve CEO’su olduğu News Corporation’ın bir birimi olan Dow Jones & Company’ye bağlı olarak çalışan yayın kapatılıyor

Medya devi Türkiye'den çekiliyor
16px
24px
14.11.2014 05:59
ABONE OLgoogle
ABD’nin ünlü ekonomi gazetesi Wall Street Journal’ın bağlı olduğu şirket Dow Jones, WSJ Türkiye ve Almanya internet sitelerinin yayınına son verme kararı aldı
 
Rupert Murdoch’ın kurucusu ve CEO’su olduğu News Corporation’ın bir birimi olan Dow Jones & Company’ye bağlı olarak çalışan Wall Street Journal, Türkiye ve Almanya yayınlarını sonlandırma kararı aldığını duyurdu.

Duyuruda ABD’de faaliyet gösteren bir radyo istasyonunun, iş ortağı gazetelerle birlikte dağıtılan bir Pazar ekinin ve The Denver Post gazetesinin de kapatıldığı ifade ediliyor.
 
Wall Street Journal’ın Türkçe internet sitesi yayına 2 Nisan 2013 Salı günü başlamıştı. Çatı şirket Dow Jones’un kararı ile birlikte yayın organı, ikinci yılını dolduramadan hayatını sonlandırmış oldu. Wall Street Journal’da yer verilen haberde alınan bu karar sonucunda tüm birimlerde 50-60 çalışanın işlerini kaybedeceği belirtiliyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde