Medvedev İstanbul’a geliyor

Medvedev İstanbul’a geliyor

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev 22 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek Karadeniz Ekonmik İşbirliği Teşkilatı zirvesine katılacak.

Medvedev İstanbul’a geliyor
16px
24px
17.05.2017 04:33
ABONE OLgoogle

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’in, 22 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatının (KEİ) 25. yıl dönümünde devlet ve hükümet başkanları zirvesine katılacağı bildirildi.

Rusya Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamada, toplantıya katılacak Rusya heyetine Medvedev’in başkanlık edeceği belirtildi.

Açıklamada toplantının gündeminde, üye ülkeler arasında sınır ötesi kara yolu, deniz ve enerji altyapılarının geliştirilmesi başta olmak üzere iş birliğinin genişletilmesi konularının ele alınacağı bildirildi.

Ayrıca toplantıda, yenilenebilir enerji, yeşil teknoloji, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kalkındırılması, yerel yönetimler ve bölge ülkelerinin ihracat potansiyelinin artırılması gibi konuların da ündeme geleceği kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde