Meclis'te bir ilk: Ak Partili 4 vekil Genel Kurul'a başörtülü girdi

Meclis'te bir ilk: Ak Partili 4 vekil Genel Kurul'a başörtülü girdi

AK Parti'li 4 kadın milletvekili TBMM Genel Kurulu'na başörtülü olarak girdi.

Meclis'te bir ilk: Ak Partili 4 vekil Genel Kurul'a başörtülü girdi
16px
24px
31.10.2013 14:17
ABONE OLgoogle

Meclis'te bir ilk yaşanırken AK Parti'li 4 kadın milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Gönül Bekin Şahkulubey, Nurcan Dalbudak ve Gülay Samancı, Genel Kurul'a başörtüsü ile katıldı.

AK Parti'li 4 kadın milletvekili TBMM'ye başörtülü olarak girerek Meclis tarihinde bir ilke imza attı.
CHP sıralarından tepki gelmediği görülürken, AK Partili vekiller başörtülü vekilleri tebrik etti.
 Saat 14.00'te toplanan Meclis Genel Kurulu'nda gözler AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Konya Milletvekili Gülay Samancı'daydı. Milletvekilleri Genel Kurul'a başörtüsü ile katıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da twitter hesabından "TBMM'de tarihi bir gün. Türkiye normalleşiyor" diyerek konuya ilişkin bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da twitter hesabından "Dün üniversitelerden, ödül törenlerinden, kamudan dışlanan bacılarımız bugün Türkiye'nin en yüce makamı TBMM'de. Hayırlı olsun Türkiyem" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde