Masal gibi bir düğün: Kömür kralının oğlu, kakao deviyle evlendi

Masal gibi bir düğün: Kömür kralının oğlu, kakao deviyle evlendi

Ali Esat ile dünyanın altıncı büyük kakao üreticisi Altınmarka Gıda'nın sahibi Birol Altınkılıç'ın kızı Dilara'nın, St. Moritz'de evlendi..

Masal gibi bir düğün: Kömür kralının oğlu, kakao deviyle evlendi
16px
24px
08.02.2016 08:34
ABONE OLgoogle
Kömür kralı olarak bilinen merhum Bekir Kutmangil'in oğlu Ali Esat ile dünyanın altıncı büyük kakao üreticisi Altınmarka Gıda'nın sahibi Birol Altınkılıç'ın kızı Dilara'nın, St. Moritz'de düğün yapacağını ilk bu köşede okumuştunuz.

Bazı arkadaşlar çifti erken evlendirse de; İstanbul'un elitlerinden 250'sinin şahitlik ettiği düğün, cumartesi akşamı, St. Moritz'in en köklü oteli Badrutt's Palace'da gerçekleşti.

Düğün için cuma gününden St. Moritz'e gidenler arasında Heves Ekinci, Selma Türkeş, Ahu Has, İlkem Öztürk, Tuncay Özilhan'ın kızları Türkan Tacir ile İpek Özkan gibi isimler vardı.

Fransa'nın en ünlü sanatçılarından Dany Brillant'ın sahneye çıktığı düğün, sabahın ilk ışıklarına kadar sürmüş. Umarım hep mutlu olurlar. 
Bülent Cankurrt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde