Marmara Adası'nı yakan baba-oğul tutuklandı

Marmara Adası'nı yakan baba-oğul tutuklandı

Balıkesir'in Marmara ilçesindeki orman yangınının ardından polis tarafından gözaltına alınan Hüseyin T. ile oğlu Orkun T., tutuklandı

Marmara Adası'nı yakan baba-oğul tutuklandı
16px
24px
14.08.2019 14:29
ABONE OLgoogle

Marmara Adası'nda çıkan ve 10 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınan yangına ilişkin soruşturma devam ediyor.

Evlerinin bahçesinden temizledikleri otları yaktıkları ve yangının bu nedenle çıktığı iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin T. ile oğlu Orkun T'nin Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. 

Çıkan orman yangını ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hüseyin T. ve oğlu Orkun T. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bahçesindeki otları yakayım derken Marmara Adası'nı yaktı!

Marmara Adası Mestanağa mevkisindeki ormanlık alanda 12 Ağustos'ta çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramış, 3 ev ve jandarma lojmanları zarar görmüştü.

Yaklaşık 60 evin tahliye edildiği yangında, 4 itfaiye eri ve bazı vatandaşlar dumandan etkilenmiş, hayvanlar telef olmuştu. Yaklaşık 80 hektarlık alanda etkili olan yangın, 10 saatte kontrol altına alınabilmişti.  Ciğerlerimiz yandı, 80 hektar orman kül oldu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde