Marketten süt yanında 9 Bin TL banka kredisi

Marketten süt yanında 9 Bin TL banka kredisi

Müşterilerinin hayatını kolaylaştıran iki marka ING Bank ve Migros Grubu yepyeni bir iş ortaklığına imza attı.

Marketten süt yanında 9 Bin TL banka kredisi
16px
24px
21.03.2013 17:12
ABONE OLgoogle

İşbirliği kapsamında müşteriler 9 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisine mesai saatleri dışında, hafta sonları, resmi tatil ve bayramlarda tüm süreçlerini Migros Grubu mağazalarından tamamlayarak, dosya masrafsız, hızlı ve kolay bir şekilde ulaşma imkânına sahip oluyor.

Acil ihtiyaçlara ve günümüzün müşteri profiline yönelik tasarlanmış iş modeli ile kredi başvurusu ile kredi tutarının onaylanıp hesaba transfer edilmesi arasında geçen süre sadece 5 dakika!

ING Bank ve Migros’un iş birliğinde hayata geçirilerek Migros Grubu mağazaları raflarından müşterilerle buluşan “ING Taze Kredi”ye yönelik detaylar ING Bank Tasarruf Ürünleri, Ödeme Sistemleri İş Ortaklıkları ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu ve Migros Grubu Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Mustafa Bartın’ın katılımıyla, 21 Mart Perşembe günü Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü’nde gerçekleştirilen basın toplantısıyla paylaşıldı.

Mustafa Bartın: “Hayatı kolaylaştırmaya devam ediyoruz”

Migros Grubu Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Mustafa Bartın; “Migros Grubu olarak yine fark yaratacak, hayatı kolaylaştıran bir uygulama ile müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Türkiye geneline yaygın 68 ildeki 866 mağazamız ile yılda 250 milyon müşteriye ulaşıyoruz. 59 yıllık tecrübemiz ile dinamik, sektörde öncü, yenilikçi, farklılık yaratan uygulamalarımızla modern perakendeye her zaman değer katmaya odaklanmış bir kurum olduk” dedi.

En önemli önceliklerinin başında müşterilere sunulan hizmetle fark yaratmak olduğunu ifade eden Bartın “Migros Grubu olarak müşterilerimizin beklentilerinin ışığında ve hatta önünde ilerleyerek hayatı kolaylaştıran hizmetleri çatımız altında topluyoruz. Alışveriş deneyimini daha da keyifli bir hale getirerek, müşterilerimizin yaşamlarındaki farklı konuları perakende ile birleştirecek uygulamaları hayata geçiriyor, bu çerçevede ING Bank ile Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan yepyeni bir iş ortaklığına imza atıyoruz” dedi.

İnovatif Ürün “Taze Kredi”

“Taze Kredi”nin tıpkı taze süt, taze meyve sebze gibi Migros Grubu mağaza raflarından kolaylıkla seçilip alınabilen ayrıcalıklı bir ürün olduğunu belirten Bartın “Migros olarak önceliğimiz her zaman taze ürünleri bu tazeliğini koruyarak müşterilerimize ulaştırmak olmuştur. Taze ürünlerin doğasında üretiminden müşteriye zamanında ulaşması esası yatmaktadır. İşte bu nedenden bu ürünü şekillendirirken özellikle çabuk ve kolay alınabilen bir kredi olması hayali ile yola çıktık ve müşterilerimize ulaştırmak istedik” dedi. Sözlerine devam eden Bartın; “Ürün mesajının müşterilerimize kolayca ulaşabilmesi için krediyi kendi gibi inovatif bir sunumla, süt şişesi formunda şekillendirdik. Müşterilerimiz kredi başvurusu, onay ve kullanım olmak üzere tüm süreçlerini Migros Grubu Mağazalarımız içerisinde gerçekleştirebiliyorlar. İhtiyaçları olan her an, pratik bir şekilde ve zamanında ihtiyaç kredisi kullanabilme imkânına sahip oluyorlar” şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde