Mansur Yavaş’tan dikkat çeken ‘ihale’ açıklaması!

Mansur Yavaş’tan dikkat çeken ‘ihale’ açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'i toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ihalelerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Benim en ufak bir yakınım belediyenin önünden dahi geçemez" dedi.

Mansur Yavaş’tan dikkat çeken ‘ihale’ açıklaması!
16px
24px
14.06.2019 07:33
ABONE OLgoogle

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye meclisi toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Ankara’daki ihalelerle ilgili daha önce söylediği sözleri hatırlatan Yavaş, “Benim herhangi bir yakınım, tanıdığım usulsüz olarak ihale alırsa ve susarsanız sizi suçlarım demiştim. Mansur Yavaş'ın en ufak bir yakını belediyenin önünden dahi geçemez” ifadelerini kullandı. Yavaş: 26 bin 500 TL'ye ithal ağaç alınmış, bu ağaçları ibret olsun diye uygun yerlere dikeceğiz

MECLİS ÜYELERİNE UYARI

Bu konuda meclis üyelerini de uyaran Yavaş, “O ihaleleri alanlar kimlerse, eğer içlerinde benim en ufak bir yakınım olursa bunu söylemelisiniz, yoksa sizi sorumlu tutarım” dedi.

SOSYAL MEDYADAN DA YAYIMLANDI

Yavaş’ın bu sözleri İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Muğla, Aydın, Tekirdağ, Eskişehir Büyükşehir belediyelerinin icraatlarının duyurulduğu sosyal medya hesabından da paylaşıldı.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde