Manifesto hızlı başladı

Manifesto hızlı başladı

Bir süre önce Saydam'dan ayrılan Ozan Özkan ve arkadaşları hızlı başladı

Manifesto hızlı başladı
16px
24px
17.08.2009 08:56
ABONE OLgoogle

Saydam PR'dan 6 arkadaşıyla birlikte ayrılan Ozan Özkan, “Manifesto İletişim Danışmanlığı ve Etkinlik Hizmetleri” şirketini kurdu.

İlk haftasında Ağaoğlu Turizm Grubu, Dati Holding ve Suzuki'yi müşteri portföyüne katan Manifesto, sınırlı sayıda ve sadece seçkin müşterilere butik danışmanlık hizmeti vermeyi hedefliyor.

Yıllarca bireysel gelişimlerine emek veren Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Saydam'ın desteğini alarak yola çıktıklarını söyleyen Ozan Özkan, yaklaşık 5 yılı Genel Müdürlük olmak üzere toplam 8 yıllık Bersay tecrübesinin ardından, olgunluk dönemlerinde kendi deneyimlerini geliştirebilmek için okuldan mezun olma kararı aldıklarını belirtti.

Gamze Nalân Koçer, Selin Bozkurt, Gürsu Bahar Ünal, Ozan Öcal, Engin Turan ve Gökay Süer'den oluşan ekibin son beş yılda hem PR hemde etkinlik alanlarında ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza attığını vurgulayan Manifesto Genel Müdürü Ozan Özkan, hizmet sektöründe en önemli değerin kendini işine adamış çalışanlar yetiştirebilmek olduğunu söyledi. Seçkin müşterilere hizmet verebilmenin ancak seçkin ve deneyimli istihdamla mümkün olabileceğini dile getiren Özkan, bu anlamda çok şanslı olduklarını ve tüm ekibin Manifesto'ya kurucu ortak olduğunu sözlerine ekledi.

Üzerlerinde çok yüksek gelir ve kâr hedefleri baskısı olmamasının avantajıyla daha butik hizmeti daha rekabetçi maliyetlerle sunacaklarını belirten Ozan Özkan, “PR 'da müşteri portföyümüzü sınırlı tutmayı hedefliyoruz. Yapı çok büyüdükçe hizmet kalitesini tutturmak daha zorlu olmaya başlıyor. Ancak ulusal ve uluslarası etkinlik ve organizasyonlarda geniş bir çoğrafyada hızlı ve agresif bir büyüme planlıyoruz.” dedi.

Latincede “manus” el, “festo” ise basmak kelimelerinden türeyen “Manifesto” yani el basmak, günümüzde toplumsal bir hareketin duyurulması ve savların belirtilmesi üzerine kurulan bir akım, bir hareketin oluşumunu bildiren yazılar, bildirge ve deklarasyon anlamlarında kullanılıyor.

Manifesto'nun müşterileri arasında, "Ağaoğlu Turizm Grubu, Suzuki, Dati Holding, Sheraton Ataköy İstanbul, Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi, Ebru Akel ve Mezzaluna" bulunuyor.

Manifesto'ya başarılar dileriz..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde