Feneri, Şeytan çarptı: Tam 5 gol.....

Feneri, Şeytan çarptı: Tam 5 gol.....

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Manchester United'a 4-1 mağlup oldu.

Feneri, Şeytan çarptı: Tam 5 gol.....
16px
24px
20.10.2016 23:03
ABONE OLgoogle

Old Trafford Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Manchester United'a galibiyeti getiren golleri, 31. dakikada Pogba (pen.), 34. dakikada Martial (pen.), 45+1 Pogba ve 48. dakikada Lingard kaydetti.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin sayısı ise 83. dakikada van Persie'den geldi. Bu sonucun ardından Manchester United gruptaki puanını 6'ya yükseltirken, Fenerbahçe 4 puanda kaldı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Manchester United ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın hakemleri ve takım kadroları şöyle: 

Stat: Old Trafford

Hakemler: Benoit Bastien, Frederic Haquette, Hicham Zakrani (Fransa)

Manchester United: De Gea, Darmian, Smalling, Bailly, Shaw, Carrick, Pogba, Lingard, Mata, Martial, Rooney

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topal, Neustaedter, Alper Potuk, Volkan Şen, Van Persie

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Maça ayağında top tutarak başlayan Fenerbahçe, rakibine karşı başa baş bir oyun sergiledi. 31. dakikada ise maçın dönüm noktası yaşandı! Kjaer’in yaptığı penaltıda Pogba durumu 1-0 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra ise bu kez Şener’in Lingaard’a ceza sahasında yaptığı mücadele de penaltıya neden oldu. Martial topun başına geçerek skoru 2-0’a getirdi. İlk yarının son dakikasında ise Paul Pogba yine sahneye çıkarak ceza sahası dışından şık bir plase vuruşla topu Volkan Demirel’in uzanamayacağı köşeye gönderdi: 3-0.

İkinci yarıya Kjaer’in yerine Emenike’yi oyuna alarak başlayan Fenerbahçe, 48’de Lingaard’ın golüne engel olamadı. Genç yıldız ceza sahası dışından uzak köşeye topu göndererek farkı 4’e çıkardı.

Sarı-lacivertli taraftarların uzun süre yönetimi istifaya çağırdığı maçta Fenerbahçe adına tek gol Robin van Persie’den geldi. Eski Manchester United oyuncusu Hollandalı yıldız, Emenike’nin pasında topu ağlarla buluşturduktan sonra tüm stat tarafından alkışlandı. Geride kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç 4-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Manchester United 6 puanla liderliğe oturdu. Fenerbahçe ise 4 puanla 3. sıraya geriledi. Grubun diğer maçında Feyenoord sahasında Zorya’yı 1-0 yenerek 6 puanla 2. sıraya çıktı.
Fenerbahçe ile Manchester United 3 Kasım’da Kadıköy’de karşılaşacak.

'YÖNETİM İSTİFA' SESLERİ

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester deplasmanında 48 dakikada 4-0 geriye düşen Fenerbahçe'de yönetime büyük tepki vardı.

Manchester'da takımlarına destek olmak için tribündeki yerlerini alan sarı lacivertli taraftarlar oynanan kötü futbol ve yenilen 4 gol sonrası adeta çileden çıktı.

Karşılaşmanın 70'inci dakikası oynanırken VIP tribünde bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerine tepki gösteren Fenerbahçe taraftarı Old Trafford Stadı'nı 'Yönetim istifa' sesleriyle inletti.

Sarı lacivertli taraftarlar daha sonra Başkan Aziz Yıldırım'a yönelik "Fenerbahçe babanın çiftliği değil" tezahüratlarında bulundu. Başkan Aziz Yıldırım aleyhine sloganlar atan sarı lacivertliler bu tezahüratlarına uzun süre devam ettiler. Fenerbahçeliler daha sonra da alkışlı protesto yaptılar.

VOLKAN ŞEN'E PROTESTO

Sarı lacivertli taraftarlar Volkan Şen'i de kötü futbolu sonrası topu her ayağına aldığında ıslıkladı. 69 dakikada yerini İsmail Köybaşına'na bırakan Volkan Şenıslıklanmaya devam etti.

ADVOCAAT'TAN NEUSTADTER SÜRPRİZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, fazla forma şansı vermediği Roman Neustadter'i Manchester United karşısında ilk 11'de görevlendirdi. Ayrıca, Robin van Persie de ilk 11'e girdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde