Malkoç Süalp'den Bade İşçil'e icra şoku

Malkoç Süalp'den Bade İşçil'e icra şoku

Malkoç Süalp, 3 aylık kredi borcunu ödemediği iddiasıyla, boşanmak üzere mahkemelik olduğu Bade İşçil’e 226 bin lira tutarında icra takibi başlattı.

Malkoç Süalp'den Bade İşçil'e icra şoku
16px
24px
19.11.2015 05:51
ABONE OLgoogle
Malkoç Süalp, 1 milyon 580 bin dolara aldıkları Ulus Savoy Konutları’ndaki dairenin 3 aylık kredi borcunu ödemediği iddiasıyla, boşanmak üzere mahkemelik olduğu Bade İşçil’e 226 bin lira tutarında icra takibi başlattı.  

Ünlü oyuncu da bunun üzerine evi alırken kredi borcunun eşit şekilde ödeneceğine dair imzalanan protokolün iptali için karşı dava açtı:

“Protokolü hatırlamıyorum. Hile ile imzalatılmış ya da imzam taklit edilmiş olabilir. Noterde imzalanmayan bu protokolün iptalini talep ediyorum.”

İşçil’in avukatı ise icra takibiyle ilgili itiraz dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Müvekkilim, tüm birikimini bu daireye yatırmıştır. Peşinatı ödemeseydi dairenin satın alınması imkânsızdı. Kredi borçlarını davacının ödemesi şartıyla evdeki hakkımızı istiyoruz.” 

Malkoç Süalp ile Bade İşçil, Ulus Savoy Konutları’ndaki daireyi 7 Ekim 2103’te satın aldı. İşçil peşinat olarak 395 bin dolar, Süalp de 57 bin lira verdi.

İddiaya göde aylık kredi ödemeleri eşit oranda ödenecekti. Ancak İşçil, peşinat dışında bugüne kadar hiç ödeme yapmadı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde