Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 3'e terfi etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 3'e terfi etti

İkiz kızları olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in oğlu oldu.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 3'e terfi etti
16px
24px
02.07.2015 11:21
ABONE OLgoogle
İkiz kızları olan Mehmet Şimşek, güzel haberi Twitter'dan ''Allah'a şükürler olsun, ikizlerden sonra bir erkek evlat sahibi olduk bu hayırlı günde. Böylece 3'e terfi ettik :-)'' diye yazarak duyurdu.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞA 600 LİRA DEVLET YARDIMI

15 Mayıs 2015'de çıkan yasaya göre Türk vatandaşlarına, canlı doğan birinci çocuğu için 300 TL, ikinci çocuğu için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları için 600 TL doğum yardımı yapılacak. Bu yardım Türk vatandaşı olan anne veya babaya, her ikisi de Türk vatandaşı ise anneye yapılacak. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bundan sonra sadece Türkiye'de değil, yurt dışında, nerede olursa olsun, doğum yapan her anneye ilk altın devletten olacak. Annelerimizi bu anlamda desteklemek için ilk çocuğa, 300 TL ya da yarım altın, 2. çocuğa 400 TL, 3. çocuğa ise 600 TL yani tam bir altın, devletimizden dünyanın her yerindeki vatandaşlarımıza hediye” demişti. Yasayla Maliye Bakanı da üçüncü çocuğu içi devletten 600 TL yardım almaya hak kazanmış oldu. 

BÖYLE DUYURDU

Allah'a şükürler olsun; ikizlerden sonra bir erkek evlat sahibi olduk bu hayırlı günde. Böylece 3'e terfi ettik:-)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde