Mali polisten İstanbul'da 60 adrese baskın

Mali polisten İstanbul'da 60 adrese baskın

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde 60 adrese FETÖ/PDY operasyonu düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Mali polisten İstanbul'da 60 adrese baskın
16px
24px
07.06.2017 07:33
ABONE OLgoogle

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde 60 adrese FETÖ/PDY operasyonu düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde kent genelinde önceden belirlenen 60 adrese Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kadıköy, Üsküdar, Maltepe ve Pendik başta olmak üzere birçok ilçede bazı adreslere yapılan operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmek için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Hastanedeki işlemlerin ardından şüpheliler Fatih Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde