Makyol'un kaç yüz bin metrekare arsa stoğu var?

Makyol'un kaç yüz bin metrekare arsa stoğu var?

Dünyanın en büyük 250 taahhüt şirketi arasında yer alan Makyol, 50 yılı aşan sektör deneyimini Makyol Santral’e taşıdı.

Makyol'un kaç yüz bin metrekare arsa stoğu var?
16px
24px
13.10.2017 12:13
ABONE OLgoogle

Makyol, 50 yılı aşkın deneyimiyle geliştirdiği yeni yaşam projesi Makyol Santral’i yatırımcıların ilgisine sundu.

Bahçeşehir-Esenyurt bölgesinin en avantajlı lokasyonunda bulunan Makyol Santral, 16 bin 906 metrekare arsa üzerinde 5 bloktan ve 407 daireden oluşuyor. Makyol Santral, 7.500 metrekare alana sahip peyzajı ve sosyal kulüp deneyimini yeraltından yer üstüne taşıyan yeni nesil sosyal kulüp-yaşam alanı, merkezi lokasyonu, özgün tasarımı ve getiri potansiyeli ile yatırımcıların yeni gözdesi olacak. Kaba inşaatı tamamlanan Makyol Santral, 2019 başında, yani bir yıla yakın bir zaman içerisinde daire sahiplerine anahtar teslimi yapmayı hedefliyor. 

500 BİN METREKARE ARSA STOĞU VAR

Projenin lansman toplantısında konuşan Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü, 50 yılı aşkın Makyol deneyimi, merkezi lokasyon, özgün tasarım ve bahçe düzenlemesi ve yeni nesil yaşam alanıyla Makyol Santral’in bölgede bulunan diğer projelerden ayrıştığını söyledi. Projenin bulunduğu bölge ve ulaşım olanakları sebebiyle yatırım değeri yüksek olduğuna dikkat çeken Ünlü, “Makyol Santral; Bahçeşehir-Esenyurt bölgesinin yeni merkezinde bulunuyor. Merkezi konumu itibariyle Metro, TEM, 3. Havalimanı gibi ulaşım ağlarına yakın olan Makyol Santral, özgün, butik bir yaşam merkezi olacak” dedi.   Gürler Ünlü, bir soru üzerine ellerinde 500 bin metrekareden fazla stokları olduğunu söyledi. Ünlü, Beylikdüzü'ndeki Carrefoursa'nın arazisininde kendilerinin olduğunu belirterek, orası içinde çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Mahmutbey-Esenyurt metrosu kapısına gelecek

D-100, TEM Otoyolu bağlantısının yanı sıra, yapımı 2019 yılında Makyol tarafından tamamlanacak olan Mahmutbey-Esenyurt metrosunun kapısına kadar geleceği Makyol Santral, Esenkent metro çıkışı ile, sakinlerine İstanbul’un her yerine kolay ve konforlu bir ulaşım imkanı sunacak.

Bölgenin tek ve en büyük sağlık merkezi İstinye Üniversite Hastanesi’ne iki dakikalık mesafede bulunan Makyol Santral, TED, MEF, FMV Işık, Bilfen ve Bahçeşehir Okulları gibi birçok eğitim kurumuna yakınlığı ile de değerli bir konumda yer alıyor. Çevresinde pek çok restoran, cafe gibi sosyal ve ticari alanlar bulunan Makyol Santral, Türkiye’nin en önemli tenis organizasyonu olan İstanbul Cup’a ev sahipliği yapan spor ve tenis arenasının da yanı başında yeralıyor. 

Daire teslimleri 2019 başı

1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı daire tiplerinin yeraldığı Makyol Santral, 407 daire ve ticari alanlarında bulunduğu, en yükseği 23 kat olmak üzere 5 bloktan oluşuyor. 200 milyon TL yatırımla yaşama geçirilecek olan Makyol Santral’de daire teslimlerinin 2019 yılı başında yapılması hedefleniyor.

Daire fiyatları 319 Bin TL'den başlıyor

Metrekare fiyatlarının 4.875 TL gibi uygun bir fiyattan başladığı Makyol Santral’de, daire fiyatları ise 319 bin TL’den başlıyor. Lansmana özel firma bünyesinde ‘48 ay %0 faiz’ gibi avantajlı ödeme planlarının sunulduğu projede, peşin ödemelerde ise yine lansmana özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde