Mahruki, Türkiye Finans'a zirve taktiği verdi

Mahruki, Türkiye Finans'a zirve taktiği verdi

Türkiye Finans’ın üst yönetim kadrosu Dalaman'da buluştu. Dünyanın en yüksek zirvelerine tırmanan Nasuh Mahruki, müdürlere deneyimlerini anlattı

Mahruki, Türkiye Finans'a zirve taktiği verdi
16px
24px
15.05.2013 13:14
ABONE OLgoogle

Türkiye Finans’ın üst yönetim kadrosu ile birim, bölge ve şube müdürleri Hilton Dalaman Otel’de bir araya geldi. “Eski Yeni” konseptiyle düzenlenen toplantıda yeni hedefler ve yeni başarılar ele alındı.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk’in ev sahipliği yaptığı organizasyonda Nasuh Mahruki de strateji kurmanın, takım çalışmasının, hedef odaklı yaklaşımın inceliklerini Türkiye Finans müdürlerine aktardı.

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans’ın üst yönetim kadrosu, birim, bölge ve şube müdürleri bankanın istikrarlı başarı grafiğini değerlendirmek ve yeni hedeflerini belirlemek amacıyla Hilton Dalaman Otel’de buluştu. Değerlendirme toplantısında Türkiye Finans’ın performansı ele alındı, yeni ürünler tanıtıldı, kişisel gelişim toplantıları yapıldı ve leasing ödülleri dağıtıldı. Mangal partisi ve gala gecesi ile yoğun geçen programın yorgunluğu atıldı.

“Eski Yeni” konseptiyle düzenlenen toplantıda Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk yeni başarılara ulaşmak için önemli ipuçlarını müdürler ile paylaştı. Türkiye Finans’ın hedeflerinin net, yolunun açık olduğunu belirten Gürerk, Bankanın başarılı performans grafiği hakkında da bilgi verdi.

2013 yılında KOBİ Bankacılığı’na ağırlık veren Türkiye Finans, bu doğrultuda geliştirdiği yenilikçi ürünlerini müdürlerine tanıttı. Toplantıda ayrıca Türkiye Finans’ın yeni mobil uygulamaları hakkında da bilgiler verildi.

Kendi Everest’ine tırmanmak

Everest başta olmak üzere dünyanın en yüksek zirvelerine tırmanan Nasuh Mahruki, Türkiye Finans müdürleri ile deneyimlerini paylaştı. Mahruki, liderlik ve kişisel gelişime yönelik seminerinde dağcılık sporundan ve kendi hayatından verdiği örneklerle doğru strateji kurmanın, takım çalışmasının, hedef odaklı olmanın ve başarıya inanmanın önemini aktardı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde