Mahkemeden Melis Gürsoy'a şok!

Mahkemeden Melis Gürsoy'a şok!

İşadamı Ali Gürsoy ile boşanma aşamasında olan Melis Gürsoy’un eşinin peşine dedektif taktığına dair haberlere gizlilik ve yayın yasağı verilmesi için başvurduğu Aile Mahkemesi, talebi reddetti.

Mahkemeden Melis Gürsoy'a şok!
16px
24px
18.04.2020 09:17
ABONE OLgoogle

Galatasaray’ın eski başkanı Ergun Gürsoy’un oğlu Ali Gürsoy ve Melis Gürsoy, 12 yıllık evliliklerini noktalama kararı almıştı. Melis Gürsoy’un boşanma aşamasındayken eşinin peşine dedektif taktığına haberler çıkmıştı.

Gürsoy da bu haberlere gizlilik ve yayın yasağı verilmesi için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulunmuştu. Dilekçede ikilinin evliliklerinden iki çocuğunun olduğu belirtilmiş ve “Tarafların evlilik birliği içerisindeki sorunların basına yansıması halinde gerek kendilerinin, gerekse çocuklarının ve ailelerinin yaşayacağı üzüntü ve itibar kaybı telafi edilemeyecektir. Melis Gürsoy, bu konu hakkında son derece hassas davranmasına rağmen basında yer alan haberler nedeniyle özel hayatın gizliliği ihlal edilmiştir. Ali Gürsoy’un gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı!
Gürsoy’u kamuoyu önünde itibarsızlaştırmak arzusunda olan kişiler bu eylemleriyle kişilik haklarına da ağır saldırıda bulunmaktadır” denildi.  Aldatma belgelendi: Hem de 10 yaş daha yaşlı birisiyle

Ancak mahkeme, Melis Gürsoy’un bu talebini Aile Mahkemesi’nin görevi alanında olmadığı gerekçesiyle reddetti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde