Mağdur, 40 korumayla site toplantısını basan Ali Ağaoğlu'na verilen cezaya isyan etti

Mağdur, 40 korumayla site toplantısını basan Ali Ağaoğlu'na verilen cezaya isyan etti

Müteahhit Ali Ağaoğlu daha önce kendisine ait sitedeki saldırıyla ilgili olarak açılan davada Ali Ağaoğlu 480 gün cezanın karşılığı olarak 40 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Mağdur, 40 korumayla site toplantısını basan Ali Ağaoğlu'na verilen cezaya isyan etti
16px
24px
14.03.2018 05:01
ABONE OLgoogle

Aynı davada Ağaoğlu’nun karşı dava açtığı Müslüm Erçetin ise beraat etti. Ağaoğlu Erçetin’in kendisine saldırdığını iddia etmiş ve şikayetçi olmuştu.

BirGün’den Mustafa Kömüş'e konuşan Erçetin, “Tabii ki Ali Ağaoğlu’nun ceza alması sevindirici. Benim ceza almamam da benim açımdan sevindirici. Ancak verilen ceza para cezası ve Ali Ağaoğlu için bu miktar çok da caydırıcı bir miktar değil. Bu kişi herkesin gözünün önündeki bir insan. Yaptığı harekete göre ceza alsa daha iyi olurdu tabii ki. Hapis cezası alması gerekiyordu ancak para cezasıyla geçiştirildi. Zaten kendisi hâlâ sitedekileri tehdit etmeye de devam ediyor. Devam eden birçok dava var” dedi.  Helikopterle site basan Ali Ağaoğlu’na şok ceza

 Ali Ağaoğlu tarafından mühür vurulan dernekleri için de konuşan Erçetin, hukuk mücadelesi vermelerine rağmen derneklerinin kapatıldığını da ekledi.

 NE OLMUŞTU?

 Ağaoğlu, 2015’in Nisan ayında aidat toplantısı yapılan My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyelerini toplantı sırasında 40 korumasıyla birlikte tehdit etmiş ve tehditler savurmuştu. Ağaoğlu Erçetin’e, "Sen sitenin huzurunu mu bozacaksın. O*ospu çocuğu'', “ananı s.keceğim” şeklinde küfürler etmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde