Maçta müthiş dönüş: Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

Maçta müthiş dönüş: Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

Şampiyonluk yarışına tutunmak isteyen Beşiktaş, haftaya lider giren Trabzonspor'u Vodafone Park'ta konuk etti. Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

Maçta müthiş dönüş: Beşiktaş 2-2 Trabzonspor
16px
24px
22.02.2020 18:56
ABONE OLgoogle

Bordo-mavililer, 5. dakikada Sörloth'un golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş 57'de Boateng ile beraberliği, 64. dakikada ise Vida ile üstünlük golünü buldu: 2-1. Trabzonspor Sörloth ile 90+1'de beraberlik golünü buldu: 2-2. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 37'ye yükseltti. Trabzonspor'un puanı ise 44 oldu. Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

KADROLAR

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Elneny, Lens, Boateng, N’Koudou, Burak

Yedekler: Utku, Roco, Umut, Güven, Boyd, Erdoğan, Necip, Rebocho, Rıdvan, Diaby

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Doğan, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Sturridge, Sörloth

Yedekler: Erce, Hüseyin Türkmen, Serkan, Abdurrahim, Messias, Kamil Ahmet, Abdulkadir Parmak, Bilal, Ekuban

İlk yarı

5. dakikada Trabzonspor 1-0 öne geçti. Sörloth, orta sahada Hutchinson'dan kaptığı topu Ndiaye'ye kazandırdı. Bu futbolcunun pasıyla topla tekrar buluşan Sörloth, ceza sahası sol çaprazından düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

27. dakikada N'Koudou'nun sağdan ortaladığı topu Gökhan Gönül kafayla kaleye gönderdi, kaleci Uğurcan Çakır son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda arka direğe giden meşin yuvarlağa Boateng'in volesinde, top üstten auta gitti.

32. dakikada sağdan gelen ortayı penaltı noktası önünde Ndiaye kafayla indirdi, sağ çaprazda topla buluşan Guilherme'nin şutunda, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

35. dakikada N'Koudou rakiplerinden sıyrılarak sağdan ceza sahasına girerek şutunu çekti, kaleci topun ağlara gitmesine izin vermedi.

45 3. dakikada Boateng sağdan ceza sahasına girerek şutunu çekti, kaleci Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde