Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, beIN Sports ile yaşanan ilişkin olarak açıklama yaptı. Süper Lig'in geç başlamasının söz konusu olmadığını belirten Özdemir, "Yolumuza beIN Sports ile devam edeceğimize inanıyoruz" dedi.
Maslak'taki merkez binada yapılan toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Süper Lig'de yer alan kulüplerin temsilcileri katıldı. Kulüplerden Katarlı Bein’e 125 milyon dolarlık ihtar!
Toplantıya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları iştirak ederken, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz gelmedi. Galatasaray dışında tüm kulüpler başkan düzeyinde toplantıya katıldı. 705 milyon zarar etmiş! Süper Lig kulüpleri ile beIN Sports arasında kur anlaşmazlığı
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Nihat Özdemir, "beIN Sports ile son görüşmeleri yapıp, en kısa zamanda nasıl sonuçlandığını açıklayacağız" dedi.
"Liglerin geç başlaması söz konusu değil, yolumuza beIN Sports ile devam edeceğimize inanıyoruz" ifadesini kullanan Özdemir, "En kısa zamanda kulüplere ödeme yapılmasını sağlayacağız" diye konuştu.
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |