Maaş polemiği büyüdü: Şenol Güneş mi yalan söylüyor Fikret Orman mı!

Maaş polemiği büyüdü: Şenol Güneş mi yalan söylüyor Fikret Orman mı!

Şenol Güneş'in, "Türkiye'de bir tane teknik direktör gösterin ki, gününde maaşını alsın" sözlerine Fikret Orman nasıl cevap verdi...

Maaş polemiği büyüdü: Şenol Güneş mi yalan söylüyor Fikret Orman mı!
16px
24px
11.01.2018 08:32
ABONE OLgoogle

54. TSYD Antalya Buluşması'nda "Yükselen Değer Beşiktaş" oturumuna konuşmacı olarak katılan Fikret Orman, büyüyebilmek için yurt dışına açılmaları gerektiğini vurguladı. 

'ŞENOL HOCA TİPİK BİR KARADENİZLİ'

'Şenol Güneş'i tek kelimeyle nasıl anlatırsınız?" soruna önce espriyle "Laz" cevabını veren Fikret Orman, daha sonra, "Teknik direktörümüzü anlatmak için tek kelime yetmez. O; disiplinli, namuslu, inanılmaz çalışkan, çok yenilikçi bir teknik adam. Tipik Karadeniz insanı" değerlendirmesinde bulundu.  Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in maaş sitemi: Anlaşırken para var öderken yok!

'BİZ VAKTİNDE ÖDEME YAPIYORUZ'

Fikret Orman, Şenol Güneş'in, "Türkiye'de bir tane teknik direktör gösterin ki, gününde maaşını alsın" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Beşiktaş'ta böyle bir sorun yok" cevabını verdi. Orman, devletten hiç para almadığını ve almayacağını da vurguladı. Orman, Passolig'le ilgili olarak ise, "Getirilmeseydi biz kulüpler kendimiz yapacaktık" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde