MÜSİAD'dan ilginç öneri: TV'ler doları göstermesin

MÜSİAD'dan ilginç öneri: TV'ler doları göstermesin

Dolar konusu günümüzde herkesin gündeminde. Sokaktaki vatandaştan, iş dünyasına kadar bugün herkes ekonomi konuşuyor. MÜSİAD Ankara Şube Başkanı İlhan Erdal'dan ilginç bir öneri geldi.

MÜSİAD'dan ilginç öneri: TV'ler doları göstermesin
16px
24px
14.09.2018 16:55
ABONE OLgoogle

MÜSİAD Ankara Şube Başkanı İlhan Erdal'dan ilginç bir öneri geldi. Erdal, "Televizyonların alt kısmında yer alan döviz göstergesi kaldırılsın" dedi. Erdal döviz kurunun halkın psikolojisini rahatsız ettiğini söyledi. Erdal'ın açıklama yaptığı saatlerde dolar/TL 6.10'dan işlem görüyor.

2-3 Ekim’de düzenlenecek I. Uluslararası Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi öncesi konuşan MÜSİAD Başkanı İlhan Erdal basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erdal gazetecilere yaptığı açıklamada televizyonlarda döviz kurunun artık gösterilmemesi gerektiğini söyledi.

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, “TV’lerde dolar gösterilmesi yasaklansın” dedi.  Erdal,  “Döviz konusu sürekli sokaklarda konuşulur hale geldi. İlgili ilgisiz herkes bu konuyu konuşur oldu. Bu konunun bizim gündemimizden düşmesi gerekiyor. Onun için böyle bir öneri sundum” dedi.

İNSAN RAHATSIZ OLUYOR

Çok konuşulan bir hadisenin halkın gündeminden düşmesi gerektiğini söyleyen Erdal, “Çok konuşulan bir hadisenin gündemden düşmesi gerekiyor. Psikolojik olarak insanı rahatsız ediyor. Bu konuyu birazdan bakanlık yetkililerinde aktaracağım.” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde