MNG Kargo'yu satan Mehmet Nazif Günal, 'Moda'ya uydu...

MNG Kargo'yu satan Mehmet Nazif Günal, 'Moda'ya uydu...

MNG Holding patronu Mehmet Nazif Günal, MNG Kargo'yu Dubai merkezli Mirage Cargo B.V'ye sattı modaya uydu...

MNG Kargo'yu satan Mehmet Nazif Günal, 'Moda'ya uydu...
16px
24px
12.06.2017 14:26
ABONE OLgoogle

MNG Holding patronu Mehmet Nazif Günal, 815 şubesi olan MNG Kargo'yu Dubai merkezli Mirage Cargo B.V'ye satıı. Rekabet Kurulu'nun onayı sonrası hisse devir işlemleri gerçekleşmiş olacak.

MNG HOLDİNG’TEN MODA SEKTÖRÜNE SES GETİRECEK YATIRIM

Uzun yıllardır farklı alanlardaki yatırımları ile hizmet vermeye devam eden MNG Holding, şimdi de e-ticaret alanındaki yeni yatırımıyla online alışverişe yeni bir soluk getiriyor!

MNG Kargo'da flaş gelişme: Turkven-Sancak'ın adı geçiyordu, Dubaililer aldı

MNG Holding e-ticaret alanındaki büyük gelişmelerden biri olarak SETMODA.COM adındaki online alışveriş platformunu yenilenen yüzü ve içeriğiyle 2017 yılının ikinci çeyreğinde tüketiciyle buluşturuyor.

Modlara göre hazırlanmış kıyafetleri tek tıkla set halinde ve ulaşılabilir fiyatlara satın alma imkanı sağlayan site ile MNG Holding, bu büyük yatırımı ile e-ticaret sektöründe hızla büyümeyi hedefliyor.

Dünya standartlarında hizmet ve yatırımları ile Türkiye’nin en önemli holdinglerinden biri olan MNG Holding, güvenilirlik ve kalite anlayışını şimdi de moda dünyasına uyarlıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde