MHP ‘şerefsiz’, AKP'li bakan ‘Hain’ dedi..

MHP ‘şerefsiz’, AKP'li bakan ‘Hain’ dedi..

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin HDP’ye oy verenleri kast ederek ‘şerefsizler’ diye hakaret etmesinin ardından bu kez AKP’li Nihat Zeybekçi CHP lideri Kılıçdaroğlu’na hain dedi.

MHP ‘şerefsiz’, AKP'li bakan ‘Hain’ dedi..
16px
24px
05.08.2015 07:16
ABONE OLgoogle
Denizli’de konuşan Zeybekçi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, “Başbakan Davutoğlu, samimi olarak bir koalisyon kurmak istiyor fakat Cumhurbaşkanlığı’nda oturan kişi izin vermiyor” sözünün hatırlatılması üzerine  şunları söyledi:

“Bakın, herkes işine baksın. Sayın Cumhurbaşkanımız, benim hatırladığım kadarıyla yaklaşık 10 defa koalisyonla ilgili desteğini açıkladı. Koalisyonla ilgili pozitif desteğini açıkladı. Bu o kadar hain bir söz ki, o kadar ucuz bir söz ki bizi acaba içeriden bir fitne düşürebilir mi, içeriden bir fitne koyabilir mi diye… Benim onlara söyleyeceğim, CHP’ye önüne bak diyorum. Önce önüne bak ki senin muhatabın olan Başbakan ve genel başkan ve o heyetlerle dikkatini oraya ver, niyetini orada göster. Attığın adımlarla göster bunu. Başka yerlere, başka şeylere, haddini aşan yerlere böyle şeylere yeltenme. CHP’nin niyetini ben o zaman şöyle söyleyeyim Kılıçdaroğlu’na, başta Kılıçdaroğlu olmak üzere etrafında bugüne kadar AK Parti ve AK Parti’yle ortak hükümet anlamında söz söyleyenler… Şöyle toparlayacak olursak, ilk günkü açıklamaları dahil olmak üzere, ilk gün parti sözcüleri açıklamaları dahil olmak üzere bayağı büyük bir klasör. Onun boş klasörleri var ya, zamanında çıkıp çıkıp da belediye başkan adaylığından başlayarak filan, böyle yaptığı o boş klasörlerle, açıklamalarla, bayağı dolu klasörler serisi yapar. Yani 7 Haziran’dan bugüne kadar böyle bir milletin emri olan koalisyonun olmaması yönünde gerek arkadaşlarının attığı adımlar, gerekse parti sözcülerinin söylediği sözler, gerekse kendinin hal ve hareketleriyle, tavırlarıyla ilgili. En son geldikleri noktada işte, ‘Biz gerekirse elimizi taşın altına koyarız’, en son yetmedi, ‘Vücudumuzu koyarız, kafamızı koyarız’ filan noktalarına geldiler ama ağızlarından çıkan sözle niyetlerinin ayrı olduğunu millet gayet iyi biliyor. Onun için işine baksın. Haddini aşan yerlere, Cumhurbaşkanı makamına da öyle yerlere söz atmasın diye cevaplamış olayım.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde