MHP’li vekil Saffet Sancıklı: ‘Milli Takım önce Pensilvanya’ya sonra kampa gidiyordu’

MHP’li vekil Saffet Sancıklı: ‘Milli Takım önce Pensilvanya’ya sonra kampa gidiyordu’

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancıklı, Türk futbolunun içinde bulunduğu durumla ilgili TBMM’de çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

MHP’li vekil Saffet Sancıklı: ‘Milli Takım önce Pensilvanya’ya sonra kampa gidiyordu’
16px
24px
08.06.2017 05:01
ABONE OLgoogle

Eski milli futbolcu, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancıklı, Türk futbolunun içinde bulunduğu durumla ilgili TBMM’de çok çarpıcı açıklamalar yaptı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve ekibinin ‘köyüne dönmesini isteyen’ Sancaklı, “Bu arkadaşlar gidecek, başka çaresi yok. Milli takım ABD’de önce Pensilvanya sonra kampa gidiyordu” dedi.

Sancaklı TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 BU ARKADAŞLAR GİDECEK

Geçtiğimiz günlerde TFF'nin istifasıyla ilgili yaptığı açıklamadan sonra TFF As Başkanı Yaşar Aşçıoğlu'nun kendisini arayarak ‘tebrik ettiğini' hatırlatan Sancaklı, “Kendisi bana ‘biz Türk futbolunu mahvettik' dedi. Telefonda olmaz, yüz yüze konuşalım dedim. Daha sonra basına da demeç verdi…Bu arkadaşlar gidecek, başka çaresi yok.

TFF Başkanı Demirören’e zehir zemberek sözlerle şok istifa..

ÖNCE PENSİLVANYA SONRA KAMP

Milli takım öyle yönetiliyor ki, 15 Temmuz'da FETÖ demeye başladık. Şu milli takımı yönetenler ABD'de turnuva yaptırıyorlardı. Futbolcular havaalanından önce Pensilvanya'ya gidiyor sonra kampa gidiyordu. Onlar hala federasyonda..

ARDA SEN KİMSİN!

Geçen sene milli takımda oyuncular birbirine silah çekti. Prim meselesi oldu. Arda milli takımın gururudur. Kardeşimiz, tanıdığım kadarıyla düzgün çocuk. Gazetecinin gırtlağına sarılıyor, Arda'nın hareketi külliyen yanlıştır. Kimseye saldıramaz.  30 yıllık Bilal Meşe bu olayla meşhur oldu. Arda büyük hata yaptı. Ertesi gün Arda basın toplantısı düzenliyor. Milli takımı bıraktım diyor. Sen kimsin de milli takımı bırakıyorsun. Askerlik gibi milli görevdir. Hiç kimsenin gücü bırakmaya yetmez. Arda'yı ciddi eleştiriyorum, kim gazlıyorsa onlarda görüşmesin. Al bayrağı kimse bırakamaz.”

TFF Başkanı Yıldırım Demirören de 'Evet' dedi

YALIDAN, BABA PARASIYLA YÖNETİLMESİN

Kim seçtirdi? Herkes her şeyi biliyor. Bu Türk futbolu kötü yönetiliyor. Bu başkan ve yönetimi köyüne dönsün. Yalılardan kurtulsun, babalarının parasıyla yönetilmesin. Beyler nereye gidiyoruz, biz. Garip bir yerlere gidiyoruz. Ülke garip bir yerde. Tımırhaneye dönmüş vaziyetteyiz. Lütfen herkes aklını başına toplasın. Hep beraber düzeltelim diyorum.;

TFF Başkanı Demirören'den itiraf: Ben de hatalar yaptım

TURKUAZ-SİYAH FORMA

Milli formanın rengi de değişti. Bizim milli formamız vardı. Beyaz üzerine kırmızı ay-yıldızlı. Turkuaz ve siyahlar ne ya. Protesto ediyorum. Bir daha giyilmesin. Kırmızı-beyaz dışında forma istemiyorum, nokta”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde