Lüks cipinde başından vurulmuştu... Genç iş adamı cinayetinde şok gözaltı

Lüks cipinde başından vurulmuştu... Genç iş adamı cinayetinde şok gözaltı

İzmir’de dün lüks cipinde vurularak öldürülen genç iş adamı Gökhan Kalıpçı cinayetiyle ilgili İzmir Emniyeti iki kişiyi göz altına aldı.

Lüks cipinde başından vurulmuştu... Genç iş adamı cinayetinde şok gözaltı
16px
24px
09.12.2017 17:29
ABONE OLgoogle

Manisa'da turizmcilikle uğraşan 27 yaşındaki işadamı Gökhan Kalıpçı'nın İzmir'de kaldığı otelden çıktıktan sonra bindiği cipte tabancayla başından vurularak öldürülmesine ilişkin katil zanlısı ile olayın azmettiricisi olduğu ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın aktardığı bilgilere göre, Manisa'da turizm işiyle uğraşan işadamı Gökhan Kalıpçı (27) İzmir'in Bayraklı ilçesinde kaldığı otelden dün saat 10.30 sıralarında çıktı. Cipini park ettiği yerden çıkarmaya çalışan Kalıpçı'ya, aracının arka kapı camı üzerinden ateş edildi. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Kalıpçı kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Olay yerinden plakası belirlenemeyen bir araçla kaçan saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye alan polis, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

POLİS, ZANLI İLE AZMETTİRİCİYİ YAKALADI

Polis Gökhan Kalıpçı'nın öldürülmesinin, babasının uğradığı silahlı saldırıyla ilişkisi olup olmadığını araştırırken, katil zanlısı ile azmettiriciye ulaştığı bildirildi.

Olayla ilgili çalışmasını sürdüren İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısı ve olayın azmettirİcisi olduğu ileri sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Genç iş adamı cipinde başından vuruldu
 İŞYERLERİNİN ÖNÜNDE SİLAHLI ÇATIŞMA YAŞANMIŞ
 
Gökhan Kalıpçı'nın ailesinin Bayraklı'dan yıllar önce Manisa'ya giderek turizm ve taşımacılık işi kurduğu öğrenildi. İdeol Turizm adı altında öğrenci servis ve  turizm taşımacılığı yaptığı öğrenilen ailenin İzmir'de yeni bir yatırımı hayata geçirmek üzere olduğu da kaydedildi.

Ailenin yakınları 1 yıl önce sahibi oldukları İdeol Turizm önünde alacak verecek meselesi nedeniyle silahlı çatışma yaşandığını, olayda 6 kişi yaralanırken 8 kişinin de gözaltına alındığını aktarırken, Gökhan Kalıpçı'nın babası Mahmut Kalıpçı'nın da cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde