Lüks Fuarı’nın mallarını ünlü zenginler kapıştı!

Lüks Fuarı’nın mallarını ünlü zenginler kapıştı!

Dünyanın en lüks ve pahalı ürünlerinin tanıtıldığı Milyoner Fuarı'nda ürünler kapışıldı

Lüks Fuarı’nın mallarını ünlü zenginler kapıştı!
16px
24px
07.03.2010 11:46
ABONE OLgoogle

Dünyanın en lüks ve pahalı ürünlerinin tanıtıldığı Milyoner Fuarı, bu yıl CNR Expo Fuarcılık ve GIJRATH Media Group işbirliğiyle İstanbul’da kapılarını zenginlere açtı. Yüzbinlerce dolarlık ürünlerin çoğunun daha ilk günden satıldığı öğrenildi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Millionaire Fair Istanbul (Milyoner Fuarı İstanbul) önceki gün Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi’nde açıldı. Pazar gününe kadar açık kalacak olan fuarda uzaktan kumandalı yataktan, lük yatlara, altın varakların olduğu odadan Hollywood yıldızlarının limuzinine kadar çok farklı lüks ürünler bulunuyor. Ürünlerin çoğunun satıldığı fuarın gözdesi ise gümrük işlemlerini uzaması nedeniyle sergilenişi geciken Belçikalı mücevher imalatçısı Diamond-Centenaire’in 3 milyon dolarlık elmas yüzüğü... Yüzük dün fuara gelen Endonezya’nın ilk başkanının eşi Dewi Sukarno’nun oldu.

Paris Hilton’un Limuzini

Paris Hilton ve Tom Cruise gibi bir çok Hollywood yıldızının da kullandığı Lincoln marka limuzinin 15 saatlik kiralama ücreti 750 euro. Otomobilleri kiralayana yabancı dil bilen şoför ve içki servisi veriliyor.

50 bin dolarlık ‘Altın Oda’

Ritim Ev Dekorasyon Satış Sorumlusu Bektaş Ağdaş 50 bin dolar değerindeki el işlemesi olan ve swarovski taş ile altın varakların kullanıldığı lüks yatak odası ve oturma grubundan sadece üç adet yapıldığını söyledi. Bir Azeri ve Mersinli iş adamına satılan ’Altın Oda’ ağırlıkla Orta-Doğu ülkelerine pazarlanıyor.

Fuarın gözdesi süper yat

Ogem Group’a ait Solemar Şirketinin üretimi ’37 Oceanic’ adlı lüks yat fuarın en gözde yatı oldu. İtalyan dizaynı ve Türk üretimi. OGEM Group Genel Menajeri Murat Özdil aynı yattan aralarında İranlı, Türk, Gürcü, Rus ve Azeri’nin de olduğu 6 kişiye sattıklarını söyledi. Fiyatı 400 bin euro. Bu arada fuarda sergilenen tüm teknelerin ilk günde satıldığı açıklandı.

Dewi Sukarno 3 milyon $’lık yüzük aldı

Mİlyonerler Fuarı’nı dün akşam Endonezya’nın ilk başkanı Sukarno’nun eşi Dewi sukarno ziyaret etti. Dünya jet sosyetesinin önemli isimlerinden olan Bayan Sukorno, sadece fuarı gezmek için Belçika’dan özel uçağıyla İstanbul’a geldi. Sukarno iki koruma eşliğinde getirilen beş kıratlık 3 milyon dolar değerinde elmas yüzüğün de aralarında bulunduğu bazı mücevherler ile değerli eşyayı satın aldığı öğrenildi. 

Emre Öztürk/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde