Lüks AVM'de intihar şoku

Lüks AVM'de intihar şoku

Şişli'de bulunan bir alışveriş merkezinde, üzerinden kimlik çıkmayan genç bir kadın 6'ncı kattan atlayarak intihar etti

Lüks AVM'de intihar şoku
16px
24px
21.07.2013 15:58
ABONE OLgoogle

İstanbul Şişli'deki Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde, üzerinden kimlik çıkmayan genç bir kadın 6'ncı kattan atlayarak intihar etti. Zemine düşen genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

AVM'nin 6'ncı katından atlayarak intihar eden kadının Giresun doğumlu 31 yaşındaki Ayşegül Annakkaya olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti. Kapıları saat 10:00'da açılan AVM'ye gelen genç kadın, kafe ve restoranların bulunduğu 6'ncı kata çıktı. Polisin incelediği güvenlik kamerası görüntülerine göre genç kadın, 10:17'de korkuluklara çıkarak müşterilerin ve çalışanların gözü önünde aşağıya atladı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ.

Görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine giden polis ekipleri, inceleme yapmak için ceset üzerine branda çekti. Yapılan incelemede cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.

"BİR ANDA ATLADI"

Avusturya'dan gezmek için geldiği İstanbul'da bu olayla karşılaşan Bektaş Keskinkılıç, genç kadının ses çıkarmadan bir anda atladığını söyledi.

Savcılığın talimatıyla ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde