Lost'un finalini ağzından kaçırdı

Lost'un finalini ağzından kaçırdı

Lost'un başrol oyuncularından Evangeline Lilly, dizinin finalini ağzından kaçırdı

Lost'un finalini ağzından kaçırdı
16px
24px
16.05.2010 23:15
ABONE OLgoogle

ABD'de yayımlanan "Late Show With David Letterman"a katılan ve Lost dizisinde Kate Austen karakterini canlandıran Evangeline Lilly, önce dizinin sonu için "Her şey bir rüya çıkabilir" açıklamasını yaptı.

Milliyet Gazetesinin haberine göre; 23 Mayıs 'ta ABD'de final bölümüyle ekrana gelecek olan dizideki olayların, aslında bir kişinin rüyası olduğunu ima eden Kanadalı yıldız, daha sonra yaptığı açıklamalarla dizinin final sahnesinin ipuçlarını verdi.

Lilly, "Senaryo yazarlarının bile dizideki tüm soruların cevaplarını bildiğini sanmıyorum. Sadece benim karakterimin son bölüme kadar canlı kaldığını biliyorum ama son bölümün senaryosunu okumadım. Final sezonu, Lost geleneğine uygun olarak, olayları açıklığıyla ortaya dökmüyor" dedi.

Kanadalı yıldız, "Ancak şunu söyleyebilirim. Jack uykudan uyanıp ormana doğru koşacak ve 'Çok acayip bir rüya gördüm' diyecek" dedi. Dizinin hayranları başrol oyuncularından Lilly'nin anlattığı kısmın, final sezonunun yayımlandığı dizinin son bölümden bir sahne olduğu değerlendirmesini yaparken, televizyon eleştirmenleri ise "Kate dizinin finalini ağzından kaçırdı" yorumunu yaptı. 
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde