Londra'daki dehşet görüntünün sırrı çözüldü! Kimliği belli oldu

Londra'daki dehşet görüntünün sırrı çözüldü! Kimliği belli oldu

Londra saldırısında çekilen sarsıcı görüntüdeki kadının kim olduğu anlaşıldı

Londra'daki dehşet görüntünün sırrı çözüldü! Kimliği belli oldu
16px
24px
23.03.2017 15:31
ABONE OLgoogle

Londra'daki terör saldısında hayatını kaybedenlerden birinin de 43 yaşındaki İspanyolca öğretmeni Aysha Frade olduğu ortaya çıktı. Saldırıdan sonra çekilen bir görüntüde, otobüsün tekerleğinin altında kalan kadının kimliği de netleşmiş oldu.

Londra'yı kana bulayan saldırının hemen ardından Reuters haber ajansının geçtiği fotoğraflardan biri tüyler ürpertmişti. Bu kare, saldırganın 4x4 araçla yayaları ezdiği Westminster Köprüsü üzerinde çekilmişti.

Londra'da korkunç saldırı 5 ölü, 40 yaralı: İşte dehşetin fotoğrafları....

Fotoğrafta, kaldırımda yürürken, saldırganın kullandığı aracın çarpmasıyla savrulan bir kadının, yoldan geçen bir otobüsün altında kaldığı görülüyordu.

SALDIRI ANI KAMERADA

Reuters, otobüsün arka lastiğinin hemen yanında, hareketsiz şekilde yatan kadının yaralı olduğunu duyurmuştu. Ajansın daha sonra geçtiği karelerde ise kadının aynı yerde yattığı ve bu sırada bir başka kadının otobüse bindiği, şoförün de koltuğunda oturduğu görülmüştü.

Uzun süre otobüsün altında yatan kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Talihsiz kadının kimliği de belli oldu: İki çocuk annesi Aysha Frade.

İşte 5 kişinin öldüğü Londra'daki saldırıyı yapan kişinin fotoğrafı

Frade'nin olay yeri yakınlarındaki bir okulda İspanyolca öğretmenliği yaptığı açıklandı. İngiliz basını; İspanya kökenli kadının, İngiltere doğumlu olduğunu bildirdi. Aysha Frade ve Portekizli eşi John Frade'nin, sekiz ve 11 yaşlarındaki iki çocuklarıyla birlikte Londra'da yaşadıkları belirtildi.

Aysha Frade'nin ölüm haberi, İspanya'nın Betanzos kasabasındaki ailesinin de büyük yıkım yaşamasına neden oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde