Levent Kırca’nın oğlunun yeni işi

Levent Kırca’nın oğlunun yeni işi

Bu kez size Levent Kırca’dan değil, oğlu Oğul Can Kırca’dan haber vereceğiz.

Levent Kırca’nın oğlunun yeni işi
16px
24px
04.05.2012 16:16
ABONE OLgoogle

Levent Kırca, bir döneme damgasını vuran Türkiye’nin en önemli tiyatro sanatçılarından biri. Televizyonlar için yaptığı programlar reyting rekorları kırardı. Kırca ile özdeşleşen skeçler halen hafızalarımızdadır. Bu kez size Levent Kırca’dan değil, oğlu Oğul Can Kırca’dan haber vereceğiz.

1977 doğumlu Oğul Can, Levent Kırca’nın ilk eşinden olan çocuğu. O da babası gibi tiyatrocu. Uzun yıllar tiyatrolarda asistanlık dahil her kademede görev almış. 2010 yılında Son Vagon isimli bir de sinema filmi çekmişti. Genç Kırca, geçen sürede yeni projeler geliştirmiş.

Geçen hafta “Story Film Ticaret” unvanıyla yeni bir şirket kuran Oğul Can Kırca, yeni bir sinema filmi için hazırlıklar yapıyor. Kırca, “Şirkette şu an üç ortağız, yakında üç yeni ortak daha alacağız. Şirket henüz çok yeni. Projenin detaylarını şimdilik söyleyemem. Ancak sinema işi olacağını söyleyebilirim. 2013 yaz başında da sinema çekimlerine başlamayı planlıyoruz” diyor.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde