Lenova'dan emlakçılar için tablet

Lenova'dan emlakçılar için tablet

Windows 8.1 işletim sistemli yeni ThinkPad Tablet 8, özel emlak uygulaması ile emlakçıların da yüzünü güldürüyor.

Lenova'dan emlakçılar için tablet
16px
24px
27.08.2014 12:47
ABONE OLgoogle
ThinkPad, yeni Windows 8.1 işletim sistemli tableti ThinkPad Tablet 8 ile sizi ofise bağlı kalmaktan kurtarıyor. 8 inçlik full HD ekranı, en hızlı grafiklerde bile mükemmel ekran deneyimi yaşatırken, 2 ve 8 megapikselli ön ve arka kameraları HD görüntü ve yüksek video kalitesi sunuyor.

4. Nesil Intel Atom işlemcili ThinkPad Tablet 8, 3G özelliği sayesindeyse her an her yerden rahat internet bağlantısı sağlıyor. 8 saate varan pil ömrüyle de sizi gün içinde yarı yolda bırakmıyor.

Üstelik ThinkPad Tablet 8’ler Türkiye’de hizmet veren yaklaşık 150 bin emlak ofisinin iş hayatını kolaylaştıracak bir emlak uygulaması ile satışa sunuluyor.

Türkiye’de sadece satışı gerçekleşen emlak sayısının geçtiğimiz yıl 1,5 milyona ulaştığı düşünülürse sektördeki bu hıza ayak uydurmak için teknolojiden faydalanmak artık bir gereklilik.

Lenovo’nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği “REOS Emlak Sistemi” uygulaması, Turkcell’in üstün network şebekesiyle sunduğu 3G hızının avantajları ve yaygın satış ağı desteğiyle emlak sektörünün hizmetine sunuluyor.

REOS, gayrimenkul sektöründe franchise veren lider markaların ve bağlı ofislerinin bilişim ihtiyaçlarını karşılayan, günlük işleri için gerekli entegrasyonları barındıran, web tabanlı bir emlak işletim sistemi. Emlakçıları ofise bağlı kalmaktan kurtaracak olan bu uygulama sayesinde tek dokunuşla porföy oluşturulup yönetilebiliyor. Aynı şekilde müşteri bilgileri ve talepleri de kolayca listeleniyor.

Mevcut portföylerin emlak portallarına aktarımı ise sadece bir kaç dakika alıyor. Kurumsal firmalarda tüm ekibin portföyleri tek tek takip edilebiliyor, ofis yönetimi sağlanabiliyor. Etkin müşteri yönetimi ve müşteri talepleri & portföy eşleşme algoritması sayesinde yeni fırsatlar kaçmıyor. Kolay ajanda ve görev yönetimiyle iş akışları daha hızlı ve kontrollü yönetiliyor.

ThinkPad Tablet 8, Turkcell mağazaları ve kurumsal müşteri temsilcileri aracılığıyla, Re-Os emlak uygulaması içinde data paketiyle 24 ay kontratlı, 77 TL’den başlayan fiyatlarla 6 Eylül’den itibaren satışa çıkacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde