Laila’nın patronu geri döndü

Laila’nın patronu geri döndü

Duyduğumuza göre Şefik Öztek, Bodrum’dan sıkılmış ve İstanbul’a dönme kararı almış.

Laila’nın patronu geri döndü
16px
24px
29.07.2011 12:38
ABONE OLgoogle

İstanbullu olup da Laila’yı duymayanınız yoktur sanırız. 2000 yılında Şefik Öztek tarafından İstanbul Ortaköy’de açılan Laila, o dönemin en lüks eğlence mekanlarından biriydi. Kapısında sıraların oluştuğu, öyle herkesin içeri alınmadığı sıra dışı mekanlardan biriydi.

Laila’nın ünü o kadar artmıştı ki önce Ankara’da, sonra da Antalya’da şubeleri açılmıştı. Ancak 2006 Laila için zor bir yıl oldu. Şefik Öztek’in ekonomik krize girmesinin yanı sıra ruhsatsız içki satışı yapıldığı gerekçesiyle mekan birkaç kez mühürlendi. 2007’de de kapılarını eğlence dünyasına kapatmak zorunda kaldı...

Bunun üzerine Laila’nın sahibi Şefik Öztek, eşi Şebnem Özinal (eski manken ve model) ile birlikte Bodrum’a yerleşti. O gün bugündür de Şefik Öztek’i pek gören olmadı. Hep kendini gizlemeyi başardı.
Öztek, eğlence sektöründe tanınsa da ağabeyi Ahmet Öztek’le birlikte tekstil işleri de yapıyordu. İş dünyasının da yakından tanıdığı bir isimdi.

Duyduğumuza göre Şefik Öztek, Bodrum’dan sıkılmış ve İstanbul’a dönme kararı almış. Hatta geçen hafta İstanbul’a dönüş için somut bir adım attığını öğrendik.
Evet, Öztek ve Özinal çifti, “Ayşe Işık ve Ses Sistemleri Turizm” unvanıyla İstanbul merkezli bir şirket kurdu. Şirketin ismindeki “Ayşe”yi merak etmiş olabilirsiniz. Çiftin kızlarının adıymış...

Şefik Öztek’e ulaşamadığımız için hangi alanda faaliyet göstereceğine dair net bir bilgiye ulaşamadık. Ana sözleşmede faaliyet amacı oldukça geniş tutulmuş. Otel de işletebilir, eğlence mekanı da... Faaliyet amacı “Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri vb tesis ve işletmeleri kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir devir edebilir. Gece kulübü işletebilir, nargile mekanı açabilir, restoran işletebilir, deniz ve diğer su sporları eğlence mekanı kurabilir” şeklinde özetleniyor.

Şefik Öztek’e ait İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı 10 şirket var. Bunların 7’si kapatılmış, ikisi de tasfiye halinde. Ayşe Işık ve Ses Sistemleri, Öztek’in 10’uncu şirketi. Bakalım Öztek, bu yeni şirketle tekrar eski başarılı günlerine dönebilecek mi?

Para

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde