LC Waikiki'den 'cemaat' açıklaması geldi

LC Waikiki'den 'cemaat' açıklaması geldi

LC Waikiki, ortakları arasında yer alan İsmail Hakkı Kısacık'ın "FETÖ" operasyonları kapsamında gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı.

LC Waikiki'den 'cemaat' açıklaması geldi
16px
24px
20.08.2016 15:45
ABONE OLgoogle
Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasının ardından başlayan soruşturmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarda gözaltılar devam ediyor.

TUSKON'a yönelik operasyon kapsamında çok sayıda işadamı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Hakkında gözaltı kararı verilen isimler arasında İsmail Hakkı Kısacık da bulunuyordu. LC Waikiki'nin de ortakları arasında olan Kısacık hakkında, tanınmış giyim firmasından açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İsmail Hakkı Kısacık, perakende sektöründe faaliyet gösteren LC Waikiki şirketinde, şirketin kuruluşundan bu yana hiçbir zaman yönetim ya da yönetim kurulu üyeliği sorumluluğu üstlenmemiş ve imza yetkisine de sahip olmamış, % 7 ile küçük hissedarımızdır.

17 Aralık öncesinde dahi tüm burs ve yardımlarını cemaatler yerine devletin resmi vakıflar üzerinden yapma iradesini ve basiretini göstermiş olan markamızın FETÖ ya da başka bir illegal yapılanmayla ne geçmişte ne de günümüzde hiçbir finansal ve kurumsal ilişkisi olmamıştır.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde