Kuyumcu Cihan Kamer ne şirketi kurdu?

Kuyumcu Cihan Kamer ne şirketi kurdu?

İnşaat ve hava taksi alanına da giren Atasay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, geçen hafta yeni bir şirket daha kurdu

Kuyumcu Cihan Kamer ne şirketi kurdu?
16px
24px
25.11.2011 09:50
ABONE OLgoogle

Atasay, mücevher sektörünün önemli firmalarından biri. 1937 yılında Denizli’nin Çivril ilçesinde temelleri atılan Atasay, bugün 200 milyon doları ihracattan olmak üzere 600 milyon dolar seviyesinde cirosu olan devasa bir grup.

Şirketin kurucusu Atasay Kamer, işleri oğlu Cihan Kamer ve torunu Atasay Kamer’e devretmiş. Türkiye çapında 119 mağazası bulunan Atasay Grubu son yıllarda kuyumculuk sektörü dışında da yatırımlar yapıyor.

 İnşaat ve hava taksi alanına da giren Atasay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, geçen hafta Atasay Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret unvanlı yeni bir şirket kurdu. 50 bin TL sermaye ile kurulan şeni şirketin diğer ortakları ise eşi Atasay Genel Müdürü Çiğdem Kamer ve oğlu Asgold’un yöneticisi Atasay Kamer...

Yeni şirketin faaliyet alanıyla ilgili Cihan Kamer’i aradık. Kendisiyle konuşamadık ama danışmanları aracılığıyla bize dönüş yaptı.

Danışmanların verdiği bilgiye göre, yeni şirket dışarıya iş yapmayacak. Atasay Grubu’nun şirket ve mağazalarının bilişim alt yapısını yönetecek, ihtiyaç duyulan bilgisayar donanımları yeni şirket tarafından alınacak.

Şirketin ana sözleşmesinde faaliyet amacı ise “Her türlü bilgisayar sistemleri yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak” şeklinde özetleniyor.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde